Laylo

vr 10-feb-2023
Geweest
vr 10-feb-2023

Laylo

Support: VUIST (Yengi, Jasja, Mocean, Mw4y, Siewie, Speedy, Humanrap, Hooge, De eendrie, Anz, Akuma Jin, 4tydan en Lil Zidje)

Op 10 februari komen Laylo + alle artiesten van VUIST een GRATIS show spelen in de Basement van Dynamo!

vr 10-feb-2023

Stroming Ulab
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00 Curfew22:45

Headliner

Laylo

Laylo is een Eindhovense rapper bekend van nummers als Boy en Niemand Weet. Laylo zorgt voor herres tijdens een show waar gegarandeerd moshpits plaatsvinden. Zijn BoomBap en A$AP TRAP style spreken puur Hip-hop tijdens zijn show. In 2017 kwam hij op de radar door STUKTV die een 101Barz sessie voor hem regelde. Laylo valt op tussen de rappers omdat hij zich niet aan de regels houdt. Hij legt emotie, verhaal en kracht neer in zijn muziek. Na een moeilijke jeugd verteld hij alles wat hij meemaakt in zijn nummers. Hij heeft in 2019 op WOOHAH opgetreden. Na zijn tijd bij het TRIFECTA gaat hij nu solo verder in de straten van Eindhoven.

Support

Vuist

Wat gebeurt er als je rappers, producers en visuele artiesten een weekend in een huisje zet? VUIST. Een heel weekend werken een selectie rappers en producers samen aan nieuw materiaal. Zij worden gedurende het weekend ondersteund door coaching, studioapparatuur en alle tijd en ruimte om volledig op te gaan in de muziek. Aan het eind van het weekend liggen er tracks en videoclips en wordt er zelfs een korte documentaire over het weekend gemaakt.

Download eventposter

Georganiseerd door