Lio

do 16-jan-2020
Geweest
do 16-jan-2020

Lio

support: Knoest

Op 16 januari staan er in onze basement twee bandjes met frontvrouwen van Nederlandse bodem LIO en het Eindhovense Knoest. Deze creatieve muzikale projecten zijn er om gehoord te worden.

do 16-jan-2020

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo

Headliner

Lio

Wat begon als een solo project van Leonie Sloots is in 2018 uitgegroeid tot een band. Ze is opgegroeid in de buurt van Eindhoven en is daarna de muzikale creativiteit van Sheffield, UK gaan verkennen. LIO wordt omschreven al een rustige, alternatieve pop band. Qua muziek en zang worden ze vergeleken met Florence and the Machine en Daughter. Ze zijn niet alleen supportacts geweest bij verschillende artiesten, LIO heeft ook al op een aantal festivals gespeeld en twee uitverkochte headline shows gehad. In 2020 staat de release van LIO’s debuut EP gepland.
www.facebook.com/liomusicofficial

Support

Knoest

Door de chemie van de zware synth lijnen van Marina Fabris, een melancholische gitaar sound van Jordy van Alphen, en krachtige drums van Nina Pfeiffer ontstaat er een oprecht verhaal waarin KNOEST je gelijk te pakken heeft. De directe Nederlandstalige teksten worden versterkt door de zoete stem van frontvrouw Miekie Capello. Het project wat begonnen is op Rock City Institute haalt inspiratie uit de natuur, gevoelens en je alledaagse huis-tuin-en-keuken taferelen.
www.facebook.com/KNOEST.BAND/

Recap

20200116- Lio + Knoest - DSC_3201

Download eventposter

Georganiseerd door