Lionheart

zo 09-okt-2022
Geweest
zo 09-okt-2022

Lionheart

support: Terror + Get The Shot + Dying Wish

Op zondag 9 oktober komen de “Kings of Heavy Hardcore” Lionheart een knallende show verzorgen in Dynamo, met niemand minder dan TerrorGet The Shot en Dying Wish als opwarmers!

zo 09-okt-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:00 Curfew23:00

Headliner

Lionheart

Sinds 2004 geeft Lionheart al groovende en energieke liveshows. De hardcore machine kwam in 2019 stompend terug van een hiatus met het album ‘Welcome to the West Coast II’, een album met sing-alongs, vette breakdowns en dikke riffs. Vorige jaar deden ze er nog een schepje bovenop in de vorm van het album ‘Valley of Death’. De band laat keer op keer zien bereid te zijn om in de hardcore standaarden te breken met hun bittere en meedogenloze lyrics.
facebook.com/lionheartca

Support

Terror

De snelle, harde en straight to your face hardcore band uit Los Angeles, California formeerde in 2002. En de band is ondertussen zeker geen onbekende voor ons bij Dynamo. Met ruim 18 jaar ervaring en zeven albums op zak, is Terror een van de meest gevestigde naam in de scene. De band staat bekend om hun top notch live shows, waarin ze alles geven wat ze hebben. Het kost de hardcoregiganten nooit enige moeite een zaal te transformeren tot een kolkende massa van in het rond maaiende ledematen!
facebook.com/terrorhardcore

Get The Shot

Demonische tonen en woede afkomstig uit Quebec City, Canada; dat is Get The Shot. De band vormde zich in 2009 en brengt sindsdien het geluid van 90’s hardcore bands en 80’s thrash metal met zich mee. In 2017 brachten ze hun laatste album ‘Infinite Punishment’ uit, een donker album gemaakt door vijf leden die niks meer te verliezen hebben.
facebook.com/gettheshothc

Dying Wish

Dying Wish is dan wel een relatief nieuwe naam in de hardcore scene, maar heeft zich al gevestigd tussen de grote namen! De band helpt met hun muziek mee aan de heropleving van postmodern noisecore en verweeft heavy metal met chaos gedreven punk. Ze deelden het podium al vaker met Terror, Comeback Kid en Jesus Piece en trokken zelfs de aandacht van Knocked Loose, waar ze twee tracks mee maakten! De Portland, Oregon natives brachten in augustus de eerste single van hun debut album ‘Innate Thirst’ uit via SharpTone records.
facebook.com/DyingWish503

Recap

Terror

Download eventposter

Georganiseerd door