Listener

do 25-aug-2016
Geweest
do 25-aug-2016

Listener

support: Marco Martens + Poetry Circle 040

do 25-aug-2016

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Headliner

Listener

Het is al weer even geleden sinds Listener een verpletterende indruk heeft achtergelaten met hun knaller ‘Wooden Heart’. Hun opvolgende album ‘Time is a machine’ maakte voor het grote publiek een iets mindere indruk, maar met nieuw materiaal en het uitzicht op een nieuw album wordt het gegarandeerd een fijne intieme avond! LISTENER is wat de wereld nu nodig heeft. Ze zullen je pakken en omarmen met hun met hun catchy klanken en sterke, maar toch soms breekbare teksten.
www.facebook.com/#!/listener/

support

Marco Martens

Marco is geen onbekende als het aankomt op optreden in Eindhoven. Hij heeft al een rijke geschiedenis van muziek hier achtergelaten van de sessies in de Goudenregenstraat tot aan de Leenderweg, waar hij met zijn companen op hiphopbeats menig ruit heeft laten trillen.
Tegenwoordig gooit hij het over een andere boeg en maakt hij prachtige liedjes waar je graag de tijd voor neemt om ze in te laten zinken. Begeleid door Michiel van Iersel en Joris Wessels komen tekst en muziek bijeen en laten ze je thuiskomen in een aangename huiskamer waar iedereen welkom is.
www.facebook.com/#!/marco.martens.31?fref=ts

Poetry Circle 040

Een groep jonge bevlogen dichters en spoken word artiesten met een passie voor woorden. Door slimme woordspelingen of soms de meest botte eerlijkheid zullen ze de mooiste plaatjes voor je schilderen en je in het diepste van je ziel proberen te raken.
www.facebook.com/#!/PoetryCircle040/?fref=ts

Download eventposter

Georganiseerd door