Maiden Day

vr 30-mei-2014
Geweest
vr 30-mei-2014

Maiden Day

w/ Jersey Devil, Chapter 7, Up The Irons and more

Iron Maiden speelt op 31 mei op het steeds groeiende Fortarock. Om het feest voor de Maiden fans compleet te maken organiseert Dynamo in samenwerking met JBM events en cafe The Jack een Maiden Day.

vr 30-mei-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Programma

Iron Maiden speelt op 31 mei op het steeds groeiende Fortarock. Om het feest voor de Maiden fans compleet te maken organiseert Dynamo in samenwerking met JBM events en cafe The Jack een Maiden Day. Wat is er allemaal te doen:

Vanaf 15:00u ben je welkom in cafe The Jack (Stratumseind, Eindhoven) voor de MAIDEN BBQ. Uiteraard zijn de Nicko Ribbs aanwezig! Tijdens de BBQ zal er een akoestische show zijn van de rockcover band Interstate 5.

Vanaf 18:00u kun je in Dynamo terecht. Je loopt via het Maiden Museum (atrium), richting de kelder waar de rock/metal band Jersey Devil en Chapter 7 zal spelen. De band is beïnvloed door het geluid van oa Soundgarden, Alice In Chains en Alterbride.

Bij binnenkomst vindt je het Maiden Museum. Allerlei Maiden atributen, gadgets, Maiden-hebbedingetjes enz. Fans mogen zelf hun mooiste Maiden items meenemen om ze tentoon te stellen. Er is beveiliging, dus je hoeft niet bang te zijn dat het gestolen wordt.

In de concertzaal zal Maiden coverband Up The Irons 2 korte sets spelen, Eerst “a real dead one” de echte ouwe shit van Maiden uit de pre-historische tijd. Daarna een set van de epische nummers. Zelfs een nummer wat ze zelf nog nooit live hebben gespeeld! Afsluiter is Maiden United: De Maiden Tribute met oa leden van within temptation www.maidenunited.com speelt tot 24.00 uur . Na middernacht kun je afzakken naar Cafe the Jack voor de afterparty in the Jack met een set van rock covers (elektrisch)door Chapter7.

Voor deze dag zijn er twee tickets, een ticket voor de concerten en Maiden Museum (15,-), EN de ticket inclusief de concerten/museum en de BBQ bij cafe The Jack (25,-).

Tickets (met of zonder BBQ) scoor je via: https://www.dynamo-eindhoven.nl/agenda/tickets/

http://www.cafethejack.nl/

www.chapter7band.com

https://www.facebook.com/jerseydevilrock

Download eventposter

Georganiseerd door