Marissa Meyer

di 20-mrt-2018
Geweest
di 20-mrt-2018

Marissa Meyer

(Panel + Signeersessie)

Op dinsdag 20 maart komt ze naar Nederland voor een interview en een signeersessie.

di 20-mrt-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo
Doors18:30

programma

marissa meyer

Ben jij een groot fan van de Lunar Chronicles? Of juist van Harteloos of Alter ego? Dan hebben we goed nieuws! Want Blossom Books en Dynamiccon brengen de Amerikaanse schrijfster Marissa Meyer naar Dynamo en jij kan erbij zijn! Op dinsdag 20 maart komt ze naar Nederland voor een interview en een signeersessie.

Young Adult Bestseller

Marissa Meyer is de Amerikaanse Young Adult Bestselling auteur van de Lunar Chronicles. Deze serie bestaat uit hertellingen op de sprookjes Cinderella, Roodkapje, Rapunzel en Sneeuwwitje. In vele landen is deze serie uitgebracht. Daarnaast heeft Marissa Meyer in 2016 haar boek Harteloos uitgebracht, die gebaseerd is op de Red Queen uit de Alice in Wonderland verhalen. In december 2017 is haar nieuwste boek Alter Ego uitgekomen, die niet gebaseerd is op een sprookje, maar gaat over wraak tegenover gerechtigheid.

Tijdens het evenement zal er een interview met Marissa Meyer zijn en de mogelijkheid om twee boeken te laten signeren. Daarnaast zullen er nog verschillende leuke activiteiten er omheen georganiseerd worden.

Info

Dus heb jij altijd al Marissa Meyer willen ontmoeten , dan is dit je kans.
Tickets zijn per direct verkrijgbaar en de kosten zijn €10,00.

Download eventposter

Georganiseerd door