me first and the gimme gimmes

di 01-aug-2023
Uitverkocht
di 01-aug-2023

me first and the gimme gimmes

support: Downtown District

Op dinsdag 1 augustus komt Me First and the Gimme Gimmes naar Dynamo! Als opener van de avond hebben we de Nederlandse punkrockers van Downtown District gestrikt

di 01-aug-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show20:15 Curfew23:00

Headliner

Me First And The Gimme Gimmes

Punkrock’s grootste coverband Me First and the Gimme Gimmes komt de slingers ophangen in Dynamo. Het sterrenensemble met leden van Swingin ‘Utters, NOFX, Foo Fighters en Lagwagon tovert de meest onwaarschijnlijke nummers van artiesten als John Denver, Elton John en Billy Joel om tot vlijmscherpe punkrock-anthems en maakt van menig zaal een complete chaos. Van ballads tot showtunes en van country tot Motown; op dinsdag 1 augustus hoor je het dwars door elkaar, en in punk-rock jasje, in Dynamo.
Mefirstandthegimmegimmes.com

Support

DOWNTOWN DISTRICT

Van doe-het-zelf-locaties, achtertuinen en kroegen tot gevestigde podia en festivals als AttitudeFest, Rauwkost en Garage Sounds NL. Downtown District is een vernieuwende punkrockband uit Nederland. Sinds de oprichting hebben ze met succes het skatepunk geluid uit de jaren ’90 teruggebracht, terwijl ze de tegelijkertijd de muren tussen genres als post-hardcore, drum ’n’ bass en skapunk afbreken. Dit alles gebeurt in krachtige, excentrieke liveshows die bol staan van snelle drums, scherpe riffs, gedurfde teksten en een hoop enthousiasme en energie. Deze avond verzorgen ze de support voor Me First and the Gimme Gimmes.

RECAP

Me First and the Gimme Gimmes (40)

Download eventposter

Georganiseerd door