Melvinator + Codefendants + Get Dead

wo 31-mei-2023
Geweest
wo 31-mei-2023

Melvinator + Codefendants + Get Dead

Exclusieve Benelux show

Op 31 mei hebben we weer een vette package voor je; dan komen MelvinatorCodefendants en Get Dead namelijk naar Dynamo voor een exclusieve show!

wo 31-mei-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Programma

Melvinator

Eric Melvin, ook bekend als Melvinator, is een van de oprichters en gitarist van NOFX. Eric richtte het zijn side-project Melvinator in 2013 om de DIY link tussen punk rock & EDM te onderzoeken. Hoewel het begon als een DJ project, bracht hij in 2022 zijn eerste officiële muziek uit onder de naam, maar er staat nog genoeg moois op de horizon!
Melvinator Facebook

Codefendants

Sam King (Get Dead) en rapper Ceschi Ramos wisten het destijds nog niet, maar tijdens een gesprek over hun gedeelde liefde voor hip-hop en punk rock tijdens het drinken van een fles Jameson werd het nieuwe project Codefendants opgericht. Het trio bracht de afgelopen tijd verschillende singles uit waarvan niks hetzelfde klinkt, de mix van hip hop, new-wave, flamence en de the Beatles noemen ze “Crime Wave”.  Het debuut album van de groep komt uit op 24 maart en heet “This Is Crime Wave”.
Facebook.com/CodefendantsLegalFund

Get dead

Get Dead is een rechttoe rechtaan punk rock project waarvan de basis akoestisch is. Het project werd in 2007 gevormd en tekende al snel bij Fat Wreck Chords. Het meest recente album “Dancing With The Curse” is uitgebracht in 2020 en in 2022 bracht de groep nog een single uit met Codefendants!
www.getdeadmusic.com

Download eventposter

Georganiseerd door