Merge

za 07-jun-2014
Geweest
za 07-jun-2014

Merge

support: Dishoner In War + Defeated Decade

Frankrijk staat in Nederland bekend als een zonnig vakantieoord waar men onder het genot van een wijntje en een blokje brie zwijmelend zit te luisteren naar een plaatselijke chansonnier. 

za 07-jun-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Headliner

Merge

Frankrijk staat in Nederland bekend als een zonnig vakantieoord waar men onder het genot van een wijntje en een blokje brie zwijmelend zit te luisteren naar een plaatselijke chansonnier. Het land heeft echter ook op het gebied van post-hardcore wat te bieden en daar is MERGE het levende bewijs van. Sinds 2011 slopen deze jonkies de planken uit de Europese podia en ze speelde onder andere samen met bands als La Dispute, Touche Amore en Funeral for a Friend. Daarnaast stond de band in 2013 op het Macbeth Stage op Groezrock.

Begin dit jaar kwam hun eerste, en tevens goed ontvangen full lenght “elysion”wereldwijd uit dus niets lijkt deze band in de weg te staan om Europa te veroveren.

www.facebook.com/thisismerge

Support

Dishonor in War

Wat krijg je als je een doorgedraaide zanger, een adhd drummer, een opgefokte bassist en twee gestoorde gitaristen een repetitiehok in schopt? DISHONOR IN WAR. Deze vijf-koppige hardcore/metalcore formatie uit de regio Eindhoven brengt een energieke show vol met brute breakdowns, melodische riffs en het betere schreeuwwerk.

Op 7 juni presenteren deze heren in Dynamo hun EP getiteld: “Cause and Effect”. De EP neemt de luisteraar mee naar een wereld van woede, onbegrip, hoop en passie.

www.facebook.com/dishonorinwar

Defeated Decade

Het Limburgse DEFEATED DECADE probeert alles behalve een dertien in een dozijn band te zijn en laat zich daarom ook inspireren door een groot aantal genres. Dit is dan ook goed te horen aan het geluid dat dit gezelschap weet te produceren. De invloeden van metal, punk en (old school)hardcore voeren de boventoon en de band vormt dan ook een goede reden om je dansschoenen weer eens uit de kast te trekken.

www.facebook.com/defeateddecade

Download eventposter

Georganiseerd door