Metal Church + Toxik

zo 27-apr-2014
Geweest
zo 27-apr-2014

Metal Church + Toxik

Support: E.S.I.

Op 27 april 2014 laat Dynamo oude tijden herleven en dat wordt natuurlijk in de vertrouwde Dynamo stijl gedaan. Dus geen Madonna of Wham! op het podium, maar een stevige pot Trash, gespeeld door onze smaakmakers uit de jaren ‘80. 

zo 27-apr-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Metal Church

Op 27 april 2014 laat Dynamo oude tijden herleven en dat wordt natuurlijk in de vertrouwde Dynamo stijl gedaan. Dus geen Madonna of Wham! op het podium, maar een stevige pot Trash, gespeeld door onze smaakmakers uit de jaren ‘80. Vanaf 19.00 uur staat de concertzaal open voor een exclusieve show van de kleine broertjes van Metallica en Slayer; Metal Church en Toxik!

Met platen als ‘Metal Church’ en ‘The Dark’ vestigde Metal Church zich meteen in de top van het Thrash genre. Samen met labelmaten Metallica, zorgde Metal Church dat het Thrash virus zich verspreidde over de US en iets later in Europa. Metal Church bleef in tegenstelling tot een flink aantal jaargenoten trouw aan het Thrashgeluid. Er zijn wat line up wisselingen en periodes van stilte geweest, maar Metal Church blijft de band die je gezien moet hebben.

www.facebook.com/OfficialMetalChurch

Toxik

Misschien het meest gedraaide nummer in de oude Metalkelder was Toxik’s “Heart Attack”. Met twee albums, ‘World Circus’ en ‘Think This’, wisten de progressive thrashmetallers de wereld te veroveren. Bij de twee albums, een live album en een dvd (Open Air) bleef het dan ook. Dat de band hun naam heeft gemaakt in de Metalscene is duidelijk; de band wordt met grote regelmaat genoemd als inspiratie voor veel huidige metalbands. Dat de band al jaren plannen heeft voor hun derde studio album nemen we voor lief, de klassieker hebben ze al jaren op hun naam staan.

www.facebook.com/Toxik2013

Support

E.S.I.

De Nederlandse Thrashers van E.S.I spelen sinds 2011 al met grote regelmaat op de Nederlandse podia. De jonge band (gemiddeld 18jr) combineren de snelheid, agressie en humor van bands als Exodus, Megadeth, Kreator en Municipal Waste. Een aantal leden van de band zit momenteel op de Metalfactory opleiding, een beter tentamen voor deze boys is niet denkbaar.

www.facebook.com/esiholland

Download eventposter

Georganiseerd door