Mildfest #1: The Wonder Years + Real Friends

za 17-mei-2014
Geweest
za 17-mei-2014

Mildfest #1: The Wonder Years + Real Friends

w/ A Loss For Words + State Champs + Modern Baseball and more

Mildt, de vrijwilligersgroep van Dynamo die tussen het geweld van Hiphop, Hardstyle, Metal en Hardcore een mild sausje aanbrengt, bestaat alweer vijf jaar. In deze vijf jaar hebben zij enorm veel grote namen naar de Eindhovense concertzaal gehaald.

za 17-mei-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Programma

Mildt, de vrijwilligersgroep van Dynamo die tussen het geweld van Hiphop, Hardstyle, Metal en Hardcore een mild sausje aanbrengt, bestaat alweer vijf jaar. In deze vijf jaar hebben zij enorm veel grote namen naar de Eindhovense concertzaal gehaald. Denk aan Zebrahead, The Used, Of Mice & Men, We The Kings, Boys Like Girls, Coheed and Cambria, Reel Big Fish, Every Time I Die, Boysetsfire en nog veel meer!

Nu is het tijd voor een mini-indoor-festival genaamd: MILDTFEST. Dit mini-festival vindt zaterdag 17 mei plaats in beide concertzalen van Dynamo. Tijdens deze avond zijn The Wonder Years en Real Friends de headliners. Naast de headliners zullen ook A Loss For Words, Modern Baseball, State Champs, You Blew It, Roam en onze locals van Call It Off het podium betreden.

The Wonder Years
The Wonder Years knalde in november nog van het podium op Vans Warped Tour Nederland in het Klokgebouw. Nu komt de band terug naar Eindhoven als headliner van Mildtfest. Met het album ‘The Greatest Generation’ behaalde ze hoge ogen afgelopen jaar en Rock Sound Magazine bekroonde het album met de titel “beste album van 2013”.

www.facebook.com/thewonderyearsband

Real Friends
Als headliner van het kelderpodium staan de mannen van Real Friends op het menu. Deze jonge pop-punkrockers komen uit Chicago. Ze kwamen bijna uit het niets met het mini-album ‘Put Youself Back Together’ en wisten al snel een flinke schare fans op te bouwen tijdens de Vans Warped Tour 2013 run door Amerika. Nu is het tijd om Europa te veroveren.

www.facebook.com/realfriendsband

Buiten deze headliners zullen afgewisseld op het kelderpodium en de concertzaal A Loss For Words, State Champ, Modern Baseball, You Blew it, Roam en onze locals van Call it Off spelen. Daarnaast spelen op het Atrium Acoustic Stage Call It Off, You Blew It!, The 101’s en The Lowest Standard (solo) een speciale akoestische set!

www.facebook.com/aloss4words
www.facebook.com/statechampsny
www.facebook.com/Modernbaseball
www.facebook.com/youblewitfl
www.facebook.com/callitoffNL
www.facebook.com/roamuk
www.facebook.com/the101s
www.facebook.com/theloweststandard

Tickets zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor een bedrag van €17,- en zijn te koop via de boxoffice van Dynamo, Primera en hier op onze eigen website. Op de avond zelf kost een ticket aan de deur €20,-. De deuren gaan op 17 mei om 18.00 open en The Wonder Years zijn rond 22.45 afgelopen. Daarna is er nog een afterparty tot 00.00 in het Atrium van Dynamo met een heerlijke “SURPRISE ACT”!!!

Het concert is voor alle leeftijden toegankelijk.
Identiteitsbewijs verplicht!

Download eventposter

Georganiseerd door