Modsun

di 06-jun-2023
Geweest
di 06-jun-2023

Modsun

support: Lølø + Jetlag Jenny

Op dinsdag 6 juni komt rapper en pop-punk ster Mod Sun naar Dynamo! Het support op deze avond wordt verzorgd door LØLØ en Jetlag Jenny!

di 06-jun-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Modsun

Derek Smith, beter bekent als Mod Sun, begon zijn muzikale carrière als drummer in punk rock bands Four Letter Lie en Scary Kids Scaring Kids. Nadat hij besloot om solo te gaan, nam hij deel aan “Do You Wanna Be A Rock & Roll Star?” waar hij de halve finale bereikte.

Ondertussen heeft hij samengewerkt met een aantal grootste namen in de altervatieve scene, waaronder Avril Lavigne, Machine Gun Kelly, blackbear, Travis Barker en John Feldmann. Je kent hem mogelijk nummers als Karma en natuurlijk Flames, afkomstig van zijn het album “Internet Killed The Rockstar”, wat hij samen met Avril Lavigne uitbracht. Daarnaast schreef hij samen met Machine Gun Kelly de succesvolle hit Bloody Valentine. Afgelopen februari bracht hij het nieuwe album “God Save The Teen” uit.

Zijn energieke liveshows en catchy songs staan garant voor een geweldige ervaring die je niet wilt missen!
Modsunmusic.com

Support

Lølø

LØLØ is een Canadese singer-songwriter die sinds 2018 actief is en bekend is geworden door haar covers van populaire nummers op TikTok. In 2021 kwam er echter zelf geschreven materiaal uit in de vorm van single lonely & pathetic; dit leverde haar naamsbekendheid op bij een nog groter publiek. In hetzelfde jaar tekende ze een contract bij Hopeless Records (onder andere bekend van; Sum 41, Neck Deep, Stand Atlantic) en in 2022 kwam de single debbie downer in samenwerking met Maggie Lindemann uit!

Inmiddels heeft ze getourt met grote namen als New Found Glory, Less Than Jake en Hot Mulligan, maar helaas werd haar meest recente tour met Sueco in Europa vroegtijdig geëindigd vanwege gezondheidsredenen bij Sueco. Als geluk bij een ongeluk hebben wij dus een last minute toevoeging voor jullie als support van Mod Sun; voor ons is ze net zo cool als Green Day!
Itslolomusic.com

Jetlag Jenny

Energieke, catchy pop punk, met thema’s als gebroken harten, eenzame nachten en nostalgische herinneringen. Dat is Jetlag Jenny in een notendop. De viermansformatie is hard op weg dé nieuwe poppunk sensatie van Nederland te worden. In 2022 brachten de heren al verscheidene nieuwe singles uit, inclusief airplay op KINK, waarna op 7 april 2023 debuutalbum ‘Loser When It Comes To Love’ het levenslicht zag. De release werd gevierd met een uitverkochte show in Hedon Zwolle. Daarnaast speelden ze o.a. een support show voor De Dijk in een uitverkocht TivoliVredenburg en op de Pinguin Radio Showcase tijdens Eurosonic 2023. Dit maakt Jetlag Jenny een band om in de gaten te houden!
jetlagjenny.com

Download eventposter

Georganiseerd door