MOVEMENTS

zo 14-okt-2018
Geweest
zo 14-okt-2018

MOVEMENTS

support: I The Mighty + Modern Error

Stond Movements eigenlijk in december 2017 bij ons op het programma als support van Knuckle Puck, nu komen ze gelukkig toch echt naar Dynamo.

zo 14-okt-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:00 Show19:30


Stond Movements eigenlijk in december 2017 bij ons op het programma als support van Knuckle Puck, nu komen ze gelukkig toch echt naar Dynamo. Dit op 14 oktober bij ons in de basement samen met I The Mighty en Modern Error. Helaas is Muskets helaas last minute van de tour gehaald.

HEADLINER

MOVEMENT

Movements komt uit het zonnige California, en bestaat sinds 2015. De muziek is het beste te omschrijven als post-hardcore en is voor fans van: Title Fight, Balance & Composure, Citizen en Underoath.

Tijdens het eerste optredens werd al direct de interesse gewekt door de grote recordlabels uit de scene en tekende ze bij Fearless Records. Op dit label kwam in 2017 het eerste album ‘Feel Something’ uit. Dit album wist in de debuutweek al direct de Amerikaanse hitlijsten te bestormen. Daarnaast werd het viertal genomineerd voor ‘Best Underground Band’ tijdens de Alternative Press Awards van 2017.
www.movementsofficial.com

VOOPROGRAMMA

I THE MIGHTY

Het uit San Francisco komende I The Mighty maakt een vision van post-hardcore, emo en metal. Denk aan bands als A Lot Like Birds en Hands Like Houses.
www.facebook.com/ithemighty/

MODERN ERROR

www.facebook.com/modernerror

Download eventposter

Georganiseerd door