Municipal Waste

vr 17-aug-2018
Geweest
vr 17-aug-2018

Municipal Waste

Collision + Nuclear Devastation

Muncipal Waste komt weer naar Eindhoven!!!! 

vr 17-aug-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show19:50

Je hebt van die bands, die mogen elke week wel naar Eindhoven komen. Niet alleen omdat ze live verschrikkelijk vet zijn, maar ook omdat het ook nog eens hele aardige gasten zijn met veel meer humor dan 40 Steel Panthers-shows bij elkaar. We hebben het over de crossover/speedmetal punks van Municipal Waste. Voor de derde keer staan ze in Dynamo. De eerste keer ontplofte de kelder, de 2e keer stonden ze op Dynamo Outdoor (waar ze de EMO opener van de dag voor een vol Catharinaplein ernstig voor de gek hielden). Spinoffs van MW als Cannibis Corpse en Iron Reagan stonden ook in Dynamo, en ook die bands waren waanzinnig strak, vol met humor en vooral kei en kei hard! Talentvolle mannen dus!

headliner

muncipal waste

Om een lang verhaal kort te maken, Muncipal Waste komt weer naar Eindhoven!!!! Feestbeesten, Thrashers, Punks en Hardcore kids weten genoeg om te snappen dat je hier weer bij moet zijn. Trek een verse bandana uit de kast, om in de sfeer te komen draai je voor dat je de deur uitgaat nog efkes de laatste Suicidal Tendencies, en skate, fiets of pak de trein richting 040! MUNICIPAL WASTE IS GONNA FUCK YOU UP!!!!

voorprogramma

collision

Collision, toch een van onze favorite locale Grindcore/Metalen Hardcore bands! Daarom zijn ze ook een graag geziene gast in Dynamo tijdens de wat lompere shows. Een perfect opener voor The Waste dachten wij! NIE DAN?

nuclear devistation

Uit Amsterdam komen de Metalpunkers van Nuclear Devastation, een combinatie van Thrash, Crust en Blackened Hardcore,, kortom, het is met de eerste band van de avond meteen gas d’r op, laten wij daar nu ook van houden, gas op die gitaar!!

www.facebook.com/NxDxNuclearDevastation/
www.facebook.com/collisiongrind/
www.facebook.com/Municipalwaste/

Download eventposter

Georganiseerd door