Napalm Death

do 09-feb-2023
Geweest
do 09-feb-2023

Napalm Death

support: Drop Dead + Siberian Meat Grinder + Escuela Grind

Je hebt pas een Grind/Deathmetal show mee gemaakt als je Napalm Death live hebt gezien en gevoeld!! Ze komen weer eens naar Dynamo samen met Dropdead, Siberian Meat Grinder en Escuela Grind

do 09-feb-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Napalm Death

Grindcore-pioniers, death metal-verbreders en hardcore-idealisten. De Engelse Grindcore pioniers weten na meer dan dertig jaar nog heel goed hoe zij een onverbiddelijke Metalkaakslag moeten uitdelen. De show en de muziek van de vier mannen heeft weinig aan vitale stootkracht verloren en bijt nog evenzo maatschappijkritisch om zich heen. Wie denkt dat slam death of metallic over-the-top-core de extreemste muziek is, moet toch echt eens een optreden meemaken van de in 1981 gesmede sloopkogelploeg – Napalm Death is qua impact nog steeds de overtreffende schol onder je hol!
facebook.com/officialnapalmdeath

Support

Drop Dead

Dropdead stond in 1991 en heeft door de jaren heen honderden shows en festivals gespeeld. Ondertussen heeft de hardcore punk band drie studioalbums, EP’s en andere projecten onder hun riem. Afgelopen jaar vierde de band hun 3o jarige bestaan en in 2023 brengt de groep hun kort, maar krachtige nummers naar Dynamo!
Facebook.com/Dropdeadhc

SIBERIAN MEAT GRINDER

Siberian Meat Grinder (SMG) is een crossover/thrash metal band uit Moskou. De leden van de band, opgericht in 2011, kwamen oorspronkelijk uit verschillende delen van Rusland en ontmoetten elkaar in Moskou. De band speelt metal, maar voelt zich onderdeel van de punk/hardcore scene. In Duitsland is de band echt een grote aan het worden, met name de live shows zijn op het geniale af! Ze staan weer in Dynamo, in 2016 in de basement, nu Mainstage!
www.facebook.com/SIBERIANMEATGRINDER

ESCUELA GRIND

“Unbelievably hostile” zo werd Escuela Grind omschreven door Kerrang! Onder de blast beats, diepe rommen en andere herrie, vind je stiekem een flinke laag met weerstand en hoop. De band maakt dan ook deel uit van de intersectionele progressieve revolutie, inclusiviteit en good vibes.
Facebook.com/escuelagrind

Download eventposter

Georganiseerd door