Nasty

vr 09-sep-2022
Geweest
vr 09-sep-2022

Nasty

support: First Blood + Paleface + Forty Four

Op vrijdag 9 september komt Nasty naar Dynamo voor een exclusieve NL show! Verwacht een vette show met support van First BloodPaleface en Forty Four!

vr 09-sep-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:00 Curfew23:15

Headliner

Nasty

Belgische band Nasty verwoest al sinds jaar en dag podia over de hele met hun metallic hardcore. Tijdens de onzekere pandemie tijden bracht de band hun eerste album uit via Century Media: “Menace”. Het album past perfect bij hun mantra: vier mannen die fucked up muziek maken voor een fucked up wereld. In september breken de mannen de tent af bij Dynamo, zorg dat je er bij bent!
Nastylc.com

First Blood

First Blood werd in 2002 gevormd door Terror bandleden Carl Schwartz en Doug Weber als side project. Hoewel de metallic hardcore outfit geen wilde plannen had voor de band, was het bij de fans meteen een schot in de roos.
Firstbloodmerch.com

Support

Paleface

Paleface bracht in maart hun tweede album genaamd “Fear & Dagger” uit. Op dat album liet de band wederom merken even ridicuul als dreigend te zijn: een lijn die de band succes loopt. Een beatdown hier, een beetje hardcore daar: zeker de moeite waard om te checken.
Palefaceofficial.com

Forty Four

Download eventposter

Georganiseerd door