Neck Deep

di 29-apr-2014
Geweest
di 29-apr-2014

Neck Deep

Support: Climates + Fathoms

Wat kregen wij net voor de carnaval al een dikke kater te verduren. Eindelijk zou Neck Deep naar Nederland komen, in het voorprogramma van We Are The In Crowd.

di 29-apr-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Headliner

Neck Deep

Wat kregen wij net voor de carnaval al een dikke kater te verduren. Eindelijk zou Neck Deep naar Nederland komen, in het voorprogramma van We Are The In Crowd. Gaat die show ineens niet door, Potverdriedubbeltjes!! Nu hebben we dan wel een goedmakertje voor jullie, Neck Deep komt naar Dynamo. Dit keer als headliner en nemen de mannen van Climates en Fathoms mee!

Hipper dan hip kunnen we het met de komst van de mannen van NECK DEEP niet krijgen. Deze Engelse mennekes zijn de sensatie van dit moment in de Pop Punk Scene en brachten twee maanden terug het debuut album “Wishful Thinking” uit.

www.facebook.com/neckdeepuk

Support

Climates

Het is niet de eerste keer dat de mannen van Climates bij ons te vinden zijn. Deze jonge hardcore gasten waren al op bezoek bij ons met Dance Gavin Dance, Counterparts en Last Witness. De energieke hardcore band spat van het podium en dat gaan ze deze avond meer dan zeker ook doen!

www.facebook.com/climatesuk

Fathoms

De heren van het engelse Fathoms zijn hard op weg naar succes. Onlangs heeft de band nog de macbeth competition behaald en daarmee een plek gewonnen op Groezrock. Onlangs brachten ze de EP ‘Cold Youth’ uit en zitten nu in de Outhouse Studios voor het debuut-album!

www.facebook.com/fathomsuk

Download eventposter

Georganiseerd door