NK Freestyle Voetbal

za 17-sep-2022
Geweest
za 17-sep-2022

NK Freestyle Voetbal

De beste Freestyle voetballers strijden voor de titel beste van Nederland.

Op zaterdag 17 september 2022 vertonen de beste freestyle voetballers – mannen en vrouwen – uit Nederland hun kunsten tijdens het NK Freestyle Voetbal in Eindhoven. 

za 17-sep-2022

Stroming Ulab
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:30 Show20:00

Programma

Op zaterdag 17 september 2022 vertonen de beste freestyle voetballers – mannen en vrouwen – uit Nederland hun kunsten tijdens het NK Freestyle Voetbal in Eindhoven. Freestyle is het kunstzinnige broertje van het ‘gewone’ voetbal, waarbij het draait om al hooghoudend trucs uit te voeren met een bal. De deelnemers halen als ware kunstenaars allerlei trucs uit met de bal: zittend, staand, met voeten, hoofd, knieën, schouders en borst. Dat belooft dus een groot spektakel te worden! Dit jaar is het de vijfde editie van het NK in Eindhoven in samenwerking met Dynamo – Dynamo Jeugdwerk. Hierdoor zal het een speciale jubileum editie worden!

Het NK Freestyle Voetbal is een open kampioenschap, dit houdt in dat elke Nederlandse freestyler mee kan doen. Onder de deelnemers bevinden zich jonge, oude, nieuwe, onervaren en ook zeer ervaren freestylers. Met verschillende competities, zoals de Next Gen (voor de jonge talenten), Best of the Rest (De toppers onder de top 16), Dames (Top 8) en Heren (Top 16).

Voor meer info: https://www.freestylevoetbal.org/nk-2022

Download eventposter

Georganiseerd door