Norma Jean

vr 04-apr-2014
Geweest
vr 04-apr-2014

Norma Jean

Support: Liferuiner + Night Verses + Branson Hollis

Deze avond trapt “The Wrongdoers European Tour 2014” af in Dynamo. Vier waanzinnige acts spelen vanavond in de concertzaal. Norma Jean, Liferuiner, Night Verses en last but not least: Branson Hollis.

vr 04-apr-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show19:30

Headliner

Norma Jean

Deze Christelijke band uit Douglasville, Georgia zijn geen onbekende van ons. Ze stonden een paar jaar terug samen The Chariot bij ons op de planken. Nu is de band 5 albums verder en brachten ze vorig jaar „Wrongdoers” uit. Dit album is enorm goed ontvangen en is wat betreft lyrics wel een totaal ander album dan de vorige albums. Recentelijk tourde de band met o.a. The Chariot, A Life Once Lost en The Handshake Murders.
www.normajeannoise.com

Support

Liferuiner

Liferuiner is een melodische hardcore band uit Toronto, Canada. Na 2011 besloot de band om het anders aan te gaan pakken en besloten ze meer serieuze teksten en melodische instrumenten te verwerken in hun muziek. Het nieuwe album “Future Rivsionists” vertegenwoordigd een krachtige boodschap van gelijkheid, integriteit en passie. De band hoopt mensen te inspireren, niet alleen met hun muziek, maar ook met hun verhaal.
www.facebook.com/weareliferuiner

Night Verses

Night Verses is een Amerikaanse post-rock band met bandleden uit New York en Californie. De band bestaat nog niet zo lang, pas sinds 2012. Na een korte tijd bracht de band al hun eerste EP, genaamd “Out of The Sky”. De EP was gratis te downloaden via de eigen website. De EP werd goed ontvangen en kreeg zelfs de titel ‘EP van het jaar’ via “Punktastic”. Gelijk hierna tourde de band door England met de band Flood of Red als support. De band speelde verder met Letlive, Converge en o.a The Chariot. De heren brachten in de zomer van 2013 hun nieuwe album, genaamd “Lift Your Existence” uit en al snel werd het album betiteld als een vroege ‘album van het jaar’ op verschillende websites en in magazines. Dit beloofd wat voor vanavond!
www.nightverses.com

Branson Hollis

Branson Hollis is een post-hardcore/rock band uit Frankrijk. In 2009 bracht de band hun eerste EP genaamd ‘Dyad’ uit. Een jaar daarna nam de band “Diving Suits Drying” uit. De band werd uitgeroepen tot ‘upcoming band of the year’ door radiostation OUIFM. De EP “Diving Suits Drying” werd ook benoemd tot ‘favoriete release’ door FNAC.com. Na op tour geweest te zijn met bands als Devil Sold His Soul, La Dispute en Norma Jean schreef de band hun debuutalbum dat in mei vorig jaar gepresenteerd werd.
www.bransonhollis.com

Download eventposter

Georganiseerd door