Official Dynamo Metalfest 2018 Pre Party

vr 13-jul-2018
Geweest
vr 13-jul-2018

Official Dynamo Metalfest 2018 Pre Party

Evil Invaders, Skeletonwitch, Extremities, Thrashcan & Gorefunest

De Dynamo Metal Fest pre party, zal op vrijdag 13 juni 2018, de concertzaal weer gaan opwarmen voor #DMF18.

vr 13-jul-2018

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show19:30

programma

evil invaders

Ja wij zijn fan, groot fan van Evil Invaders, de Belgische Thrashkanonnen die wat ons betreft het fijnste uit Belgie is sinds zure mayo en Belse biertjes! Nooit gehoord van Evil Invaders? Nou, denk aan early Metallica, Exodus, Motörhead, Kreator, Mercyful Fate, Overkill, Death, Black Sabbath gekruisraket met de energie van 15 verrotte Belse kerncentrales en je krijgt Evil Invaders…. dat dus!
www.facebook.com/evilinvaders

THRASHCAN

Uit de Achterhoek komt Thrashcoverband deluxe Thrashcan. De Achterhoekers zijn een graag geziene gast op bijvoorbeeld de Zwarte Cross, nu zullen ze de zaal komen opwarmen voor afsluiter Evil Invaders. Haren los, bier dicht bij de hand en kei hard mee lallen! #Feest!

www.facebook.com/ThrashcanNL

SKELETONWITCH

Fans van Blackend, Thrashy, Heavy Metal weten genoeg, Skeletonwitch staat in Dynamo. De high energie live band toured onafgebroken over de wereld en deelde het podium onder andere met Ozzy, Danzig, Ghost BC en Amon Amarth. De band mag je gerust het broertje noemen van Kvelertak, de band waar ze in 2016, Dynamo mee op zijn kop zette.

www.facebook.com/skeletonwitch

EXTREMITIES

Liefhebbers van Textures, Goijra en Monuments opgelet! Extremities uit Eindhoven stond #DMF16 te openen, nu ze een Europse tour met Textures achter de rug hebben, poepen ze ook nog eens een gruwelijk fijn proggy plaatje uit, en staat ze met hun dynamische nummers vol zware riffs, in de middelpunt van belangstelling van in ieder geval de NL Progscene. Dit jaar staat ze oa op UKTechfest, en op de DMF2018 Pre Party, gave plaat hebben ze gemaakt, check die! Tis de moeite!

www.facebook.com/ExtremitiesBand/

DMF2018 PRE PARTY- AFTERPARTY (VANAF 00:30U IN HET GRATIS TOEGANKELIJKE CAFE THE JACK)

Gorefunest
Jup, dit jaar 25 jaar geleden speelde Gorefest op Dynamo Open Air en bracht “the Eindhoven Insanity” uit op vinyl. Gorfunest brengt deze plaat terug op het podium in Eindhoven! Uit je plaat met de dikste classics van Gorefest.

www.facebook.com/Gorefunest/

Download eventposter

Georganiseerd door