Pietju Bell (album release) + Brokezart

do 01-dec-2022
Geweest
do 01-dec-2022

Pietju Bell (album release) + Brokezart

Support: Januss

Op 1 december komt Pietju Bell Dynamo op de kop zetten tijdens zijn album release show. Bij deze show in de Mainstage komt ook Brokezart zijn talent laten horen

do 01-dec-2022

Stroming Ulab
Locatie (intern) Mainstage
Doors20:00 Show20:00 Curfew23:30

Programma

Pietju Bell

In 2018 kwam hij met een knal de scene binnen met “Als Je Wist Dan Je Weet”. Ondertussen heeft hij lekkere platen uitgebracht als ‘Plein’, ‘Trainingspak’ en zijn gloednieuwe single ‘Kijk Hoe Ik Gas’. Na samenwerking met Woenzelaar en Fresku dropt hij een nieuw album die hij op 1 december komt vieren in Dynamo.

Brokezart (Brokey!)

Naast Pietju Bell is Brokezart ook van de partij. Brokezart staat bekend om zijn drill beats en melodieuze zang én als ‘type-beat’ producer. Al vanaf 2015 is hij met Lil Uzi Vert als grote inspiratie bezig met zichzelf te uiten door middel van muziek. Hij is ontzettend goed in zijn emotie om te zetten in muzikale expressie. Met nummers als ‘Tijdnood’, ‘PTSD’ ft. KlikKlak en ‘Bonnie & Clyde’ heeft hij in 2022 absoluut niet stilgezeten.

Januss

Deze vette avond wordt geopend door Januss, een MC uit Helmond. Na het Next Stage Talents traject van Dynamo gedraaid te hebben heeft hij al gestaan met o.a. Ray Fuego. Van de straat naar het podium, hij is echt aan het opkomen als jong talent in de scene en zeker een naam om in de gaten te houden.

Download eventposter

Georganiseerd door