Popronde

vr 01-okt-2021
Geweest
vr 01-okt-2021

Popronde

w/ Josimar Gomes + Nonchalange + Tres Navy

Rondreizend festival Popronde Nederland trekt op vrijdag 1 oktober 2021 ook weer door het centrum van Eindhoven en slaat Dynamo niet over.

vr 01-okt-2021

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:30 Show20:00 Curfew23:00

Popronde

Ga mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties in het centrum van jouw stad en laat je verrassen door de muziek van de Popronde acts! In Dynamo staan 3 urbanminded acts geprogrammeerd. Pull up!

Programma

Josimar Gomes

Josimar Gomes is bekend van zijn diversiteit als artiest/songschrijver & mixt zo de verschillende stijlen van Soul, Hiphop & Rnb in zijn eigen repertoire. Vorig jaar dropte hij een tal van singles zoals de geromantiseerde ‘Her Tone’ tot aan de reality check van ‘The Black Experience’. Ook heeft hij vorig jaar de bladen Vogue & Elle bereikt met zijn muziek.

Nonchelange

NONCHELANGE AKA Maarten Hutman (26) is producer en rapper/zanger van Nederlandse rap-georiënteerde indiepop. Momenteel werkt NONCHELANGE aan zijn debuut album dat hij volledig zelf produceert. NONCHELANGE is te zien in VPRO/3voor12’s Muziekstad in de aflevering over Zwolle, samen met Rico en Paceshifters. Met LE MOTAT runt NONCHELANGE het label NONMOT.

Tres Navy

Tres Navy bestaat uit Jimmy & Rose, geboren in Nederland en opgegroeid in Amsterdam Osdorp. De muziekstijl zijn vrouwvriendelijke, urban- hiphop, party en r&b anthems. De naam Tres Navy staat voor de plek waar zij zijn opgegroeid en de broederlijke connectie.

Download eventposter

Georganiseerd door