Pro Pain

za 25-aug-2018
Geweest
za 25-aug-2018

Pro Pain

support: Powerstroke + Toxic Shock

Wederom een show in samenwerking met www.loudnoise.nl,
onze vrienden waar wij onder andere Dynamo Metal Fest mee organiseren.
Kaartverkoop van deze show gaan via Loud Noise, zie ticketlink!

za 25-aug-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:30 Show19:50

headliner

pro-pain

Pro-Pain werd opgericht in 1991 en in 1992 kwam het debuutalbum Foul Taste of Freedom uit. Met deze invloedrijke plaat liet Pro-Pain een stempel achter op de metal- en hardcorescene en tekenden ze al snel bij Roadrunner Records. Vorig jaar liet de band nog zien dat ze (letterlijk) niet klein te zijn. Na een gewelddadige overval vorig jaar stond de groep na een korte hersteltijd weer op het podium met net zoveel energie en levenslust als daarvoor.

voorprogramma

powerstroke

De Belgische band Powerstroke is de eerste support. De groep mengt old school hardcore met thrashmetalinvloeden. Het meest recente album Omissa werd door Rock Tribune omschreven als de ultieme mix tussen hardcore, thrash metal, punk rock en death metal. Powerstroke tourde al eerder met gevestigde namen zoals Ice T’s Body Count, Death Angel, Suicidal Tendencies, Crowbar, en meer.

shock

De tweede support van deze avond is de Belgische thrashmetal/crossover formatie Toxic Shock. De band laat zich inspireren door groepen als Exodus, Suicidal Tendencies, Cro-Mags en Testament. Vorig jaar bracht Toxic Shock de plaat ‘Twentylastccentury’ uit. Volgens de Amerikaanse website Metalsucks was dit een van de beste thrashmetalplaten van het jaar.

www.facebook.com/propainhardcore/
www.facebook.com/powerstrokeband/
www.facebook.com/the.Toxic.Shock/

Download eventposter

Georganiseerd door