Rages of Sin + Velozza

za 03-aug-2024
Tickets
za 03-aug-2024

Rages of Sin + Velozza

Co-headline show

Een heavy avond in onze Basement met voor ieder wat wils. Op zaterdagavond 3 augustus laten Rages Of Sin en Velozza Dynamo schudden op haar grondvesten.

za 03-aug-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:15 Curfew23:00
€11,50 €12,50

Headliner

Rages of Sin

Het Haagse Rages Of Sin draait inmiddels al zo’n 15 jaar mee in de Nederlandse undergroundscene echter duurde het tot 2018 voordat ze hun eerste EP “The Gospel Of…” loslieten op de mensheid.

De mix van melodieuze en brute death metal bezorgde de band een pak optredens in zowel binnen- als buitenland. Op het eerste full-length album “Divergence” uit 2020 werden de muzikale grenzen nog wat verder opgerekt qua variatie en intensiteit. Hun meest recente album “Saligia 2.1” uit 2023 gaat dan weer de meer duistere kant op waarbij een vleugje black metal hier en daar niet geschuwd wordt. Hoe dat live klinkt? Kom het vooral zelf ervaren!

Ragesofsin.com

Velozza

Zeg je Dynamo, dan zeg je natuurlijk thrash metal! En laat het Roermondse Velozza daar nu net behoorlijk veel kaas van gegeten hebben.

De band debuteerde in 2017 met hun EP “Excluded Human Being” en heeft sindsdien goed aan de weg getimmerd met ook nog full-length “Apocaholic” uit 2021 en hun meest recente EP “Bankrupt the Republic” verscheen eind vorig jaar nog. Het viertal heeft hun oren duidelijk goed te luisteren gelegd bij Anthrax, Exodus, Municipal Waste en Death Angel als het over het gitaarwerk gaat maar de agressieve vocalen van zanger/gitarist Jos geven het geheel weer een hele eigen smoelwerk. Komt dat zien!
Facebook.com/Velozzaband

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 11,50 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog tickets beschikbaar zijn aan de deur kosten deze € 12,50.

Download eventposter

Georganiseerd door