Remo Drive

zo 08-dec-2019
Geweest
zo 08-dec-2019

Remo Drive

support: Rosie Tucker

Op 8 december komt dé nieuwe indierock-sensatie Remo Drive naar Dynamo toe. Het powerduo bracht recent hun label debuut ’Natural, Everyday Degredation’ uit op het bekende Epitaph Records en is klaar voor z’n eerste show op het Europese vasteland.

zo 08-dec-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Headliner

REMO DRIVE

Het Amerikaanse Remo Drive is een sympathieke, high-energy en punky indierockband. Het powerduo is de nieuwe sensatie uit de stal van het prestigieuze Epitaph Records en is net als emo heavyweights American Football en The Promise Ring afkomstig uit het uitgestrekte midwesten van de Verenigde Staten. Het Epitaph-debuut ’Natural, Everyday Degredation’, werd recent uitgebracht en bevat een selectie aan bitterzoete, maar dansbare songs. De plaat is de opvolger van het succesvolle in eigen beheer uitgegeven ‘Greatest Hits’, dat vol staat met aangrijpende liedjes. Kom deze topband in spé checken in onze Basement!
www.remodriveband.com

Support

ROSIE TUCKER

De Amerikaanse muzikante Rosie Tucker is een echte verhalen verteller. Gewapend met haar gitaar speelt ze breekbare songs, terwijl ze haar hart op haar tong heeft. Na twee albums, ‘Lowlight’ en ’Never Not Never Not Never Not’, bracht ze in september de single ‘Ambrosia’ uit, een ode aan de fruitsalade.
www.rosietuckermusic.com

REcap

REcap

ML5A1413

Download eventposter

Georganiseerd door