Roam

zo 04-sep-2022
Geweest
zo 04-sep-2022

Roam

support: Happydaze + Allcaps.

“10 years is enough” vindt ROAM. De band kondigt namelijk hun afscheid aan en doet daarom nog één laatste tour. Een bezoek aan Nederland blijft natuurlijk niet uit en daarom komt de Engelse poppunk band samen met happydaze en allcaps 

zo 04-sep-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Roam

Het jaar was 2012 toen de band opgericht werd in Eastbourne, Engeland. De pop punk band brengt ons enorme bakken energie door de constante riffs en urgente vocalen met inspiratie van Sum 41, Simple Plan en New Found Glory. In 2014 tekende de band bij Hopeless Records en twee jaar later kwam debut album “Backbone” uit met memorabele nummers als Tracks, Hopeless Case en Deadweight. “Great Heights & Nosedives” was de opvolger en bracht de bands grootste hit: Playing Fiction. Het bleef niet bij twee albums, want in 2019 kwam dan eindelijk “Smile Wide” uit. Het is al een tijdje stil rondom de band, maar dit wordt een waardig afscheid voor de geliefde band!
Roam.uk.com

Support

Happydaze

Happydaze is afkomstig uit Edinburgh, Schotland en bracht in 2022 hun debut EP “Underground Summer Sound” uit via indie label Thriller Records.

allcaps.

Allcaps. brengt extra poppunk naar Nederland! In april bracht de band hun debut EP “my fantasy // my enemy” uit dat muziek met een psychologisch thema verstopt in een uptempo jasje. Met invloeden uit emo en alternative rock blazen ze poppunk een geheel nieuw leven in. Van een enkele breakdown, of twee, zijn de heren zeker niet vies. Met hun headbang-waardige songs zijn ze vastbesloten om elke zaal plat te spelen: een eerste stap die gezet wordt als de opener van de show van ROAM!

Download eventposter

Georganiseerd door