Rockcity Kemphanen v/s Killburg Trappers!

za 15-feb-2014
Geweest
za 15-feb-2014

Rockcity Kemphanen v/s Killburg Trappers!

Frostbite

Op zaterdag 15 februari 2014 zal de Eindhovense IJsbaan weer bezocht worden door Dynamo. In samenwerking met de Kemphanen zal de band Frostbite, bestaande uit Metalfactory studenten, de pauzes en spelonderbrekingen gaan vullen met een flinke pot metal.

za 15-feb-2014

Stroming Dynamo Heavy
Doors19:45 Show20:00

Programma

Op zaterdag 15 februari 2014 zal de Eindhovense IJsbaan weer bezocht worden door Dynamo. In samenwerking met de Kemphanen zal de band Frostbite, bestaande uit Metalfactory studenten, de pauzes en spelonderbrekingen gaan vullen met een flinke pot metal. Dit allemaal onder de naam: THE ICEHOCKEY DERBY OF THE YEAR, ROCKCITY KEMPHANEN v/s KILLBURG TRAPPERS!

Frostbite zal eenmalig herkenbare en minder bekende Metalcovers gaan spelen, denk hierbij aan bijvoorbeeld Pantera. Tijdens de spelonderbrekingen zal de band een poging doen de gebruikelijk dj in strakheid te verslaan met korte Metal Erupties! Speciaal voor deze wedstrijd kunnen metalheads en ijshockeyfans hun tickets cheap scoren via de site van Dynamo. Het wedstrijdticket is normaal €10,- Koop je je kaartje (alleen in de voorverkoop, tot 14 februari 2014|) via de site van Dynamo, dan betaal je € 5,-

De band start om 20:00u, de wedstrijd om 20:15u.

www.eindhovenkemphanen.nl
www.trappers.nl
www.rockcityinstitute.nl

Download eventposter

Georganiseerd door