Rolo Tomassi

wo 31-jul-2019
Geweest
wo 31-jul-2019

Rolo Tomassi

Support: Cryptodira + Loathe

Dynamo zag al vroeg in dat ROLO TOMASSI een bijzonder band is, het is dan ook niet gek dat de band nu voor de derde keer naar Dynamo komt, dit keer samen met CRYPTODIRA en LOATHE.

wo 31-jul-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show19:45 Curfew23:00

Rolo Tomassi

Aanvang 21:30

Het is niet zomaar een Metalband, nee.. Rolo Tomassi is een sort of moderne proggy- Jazz band, met heftige grunts, engelenzang, technisch gitaar geweld en het nodige aan elektronica. Fijnproevers bandje? Nee, maar wel echt een belevenis! De band klinkt op plaat al bijzonder uitdagend, live is de band nog energieker, recht in je smoel en confronterend! Podiuminfo.nl omschreef zangeres Eva Spence als; “Spence is een bounty-eiland tijdens een tropische storm”.. Beter kunnen wij de band en haar bijzondere zangeres niet omschrijven.
Wij kunnen het ook niet vaak genoeg vertellen, Rolo Tomassi is een bijzonder band, dat elk jaar groter wordt en een bredere fanschare krijgt. Ga kijken, want na de show ben je fan, 100%.. wij bij Dynamo zijn ervaringsdeskundige wat dat betreft!
www.facebook.com/rolotomassiofficial/

Cryptodira

Aanvang 20:30

Deze Amerikaanse band Cryptodira hangt ergens tussen progressieve death metal en postmetal. De enige plaat die het gezelschap tot nu toe uitbracht heet ‘The Devil’s Despair’ en hangt muzikaal ergens tussen The Dillinger Escape Plan en Between The Buried and Me.
www.facebook.com/cryptodira/

Loathe

De uit Liverpool-afkomstige band Loathe bracht met debuut ‘The Cold Sun’ niet een gemiddeld metalcore album uit, maar een super dynamische plaat met pop-hooks, djent grooves en indrukwekkende vocalen van Kadeem France.
www.facebook.com/loatheasone/

Georganiseerd door