Royal Block Party 2014

vr 25-apr-2014
Geweest
vr 25-apr-2014

Royal Block Party 2014

w/ Dret N Krulle + Brandwerk + Josbros + DJ Yassco + RGGD DJ’s and more

Op Koningsdag 2014 zal in het Eindhoven het figuurlijke dak eraf gaan blazen in de hiphopsteeg van Dynamo met the Royal Block Party! Op Koningsdag 2014 zal in het Eindhoven het figuurlijke dak eraf gaan blazen in de hiphopsteeg van Dynamo met the Royal Block Party! 

vr 25-apr-2014

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo

Programma

Op Koningsdag 2014 zal in het Eindhoven het figuurlijke dak eraf gaan blazen in de hiphopsteeg van Dynamo met the Royal Block Party! Op Koningsdag 2014 zal in het Eindhoven het figuurlijke dak eraf gaan blazen in de hiphopsteeg van Dynamo met the Royal Block Party! Op deze feestdag zal Dynamo the place to be zijn voor harde hiphopbeats, trap, funk & soul en de beste dansmoves. Picture dit alles in een ‘American alley’ sfeer met de meest relaxte peopl…es en the Royal Block Party is een feit.Van 14.00 – 18.00 uur worden je oren verwend met de beste Hiphop & Trap door onder andere DJ Yassco DJ Marlmoro opvolgend door de RGGD DJ’s. Stilstaan is abosluut geen optie! Daarna is het tijd voor optredens, Hele harde hiphop optredens.

De volgende acts zullen het podium betreden:
• G-No Gino Bart• Heavy Heavy• ISurvived I Survived• Brandwerk BrandWerk• Josbros Josbros• Kaascouse Kaascouse• Dret N Krulle Raoul Dret Kluivert
Dj SHVNDYY en Shyrano zullen de acts afwisselen met korte sets om de sfeer tussen de optredens er goed in te houden.
Dus je weet waar je moet zijn met KINGSDAY.
Onze enige echte Terence Machete van Lange zal de gehele dag uw host zijn en ervoor zorgen dat iederen z’n voetjes van de vloer komen.

OH JA!!!! KOSTEN ???? GRATISSSSSSS!!!!!!!!!!!

Download eventposter

Georganiseerd door