Royal Rawk

vr 26-apr-2019
Geweest
vr 26-apr-2019

Royal Rawk

Koningsnacht festival

Dynamo presenteert ROYAL RAWK, een stuk of 10 Eindhoven Rockcity bands, waarvan de crew van Dynamo vindt dat ze gehoord moeten worden!

vr 26-apr-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show19:20

Programma

Royal Rawk

Aanvang 19:00

Dynamo, een van de grondleggers van de open-air Koninginnedagen in het centrum van Eindhoven, zag het met lede ogen aan, alle gitaar en techno underground programmering op deze dagen, moest verhuizen uit de binnenstad en plaats moest maken voor commerciële housefeestjes en dik betalende frietkotten. Dynamo ziet liever dat plaatselijke organisaties en horeca de binnenstad voorziet van de nodige decibellen, en goed kleffe bami schijven. Daarom dit jaar, in het klein, de wederopstanding van de Eindhovense gitaarscene, in het centrum, in en om Dynamo op Koningsnacht!

In het loadingdock en basement van Dynamo staan bands als Hex, Souldust, SØWT, Ragepyre, Tsar Bompa, Heretic, On A Rampage (met ex leden van Tech9), White Boy Wasted, Offerblok (met ex leden van Rompeprop), en de afsluiter is Steel Panther Tribute by Steal Panties. Tijdens de Royal Rawk afterparty, staat de koning van de Noise- Ambiantgrindpunk genaamd Zalm/A million squeeks will do you no Harm op het podium.

Elke band mag zich met recht een Eindhoven Rockcity band noemen. Het programma gaat van Electro-rock via Noise naar Sludge, en van Streetpunk via Doom en Heavy Metal naar good old Speedrock! Kom gewoon even mee proosten, mee lallen, bij ouwehoeren op Koningnacht bij Dynamo. Bij slecht weer, of vergunningsproblemen (want gitaren maken herrie) verhuizen we gewoon in zijn geheel naar binnen.

Georganiseerd door