Royal Rawk

wo 26-apr-2023
Geweest
wo 26-apr-2023

Royal Rawk

w/ The Spades, 69 Charger, Sisters of Suffocation, Arthleftis, Death Sells & more…

Koningsnacht vier je natuurlijk bij Dynamo. Royaal bier drinken en harde rock op het loading dock en in de basement. En het mooie is; het is helemaal gratis toegankelijk.

wo 26-apr-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show19:00 Curfew01:00

Programma

The Spades

Deze rockband, opgericht in 1999, speelt ruige rockmuziek wat ze zelf omschrijven als seventies New York style punk. Oftewel, zware vocals, pakkende riffs en hard raggen… Hebben ze meer uitleg nodig?

69 Charger

Eindhovense punkrock band 69 Charger is na een pauze van 15 jaar  weer terug op het podium. De band is geïnspireerd door classics als The Sonics, The Saints, New Bomb Turks en The Replacements, een mix die zorgt voor een explosieve old school sound.

Sisters of Suffocation

Extreme rock? Eerder Death Metal! Sisters Of Suffocation wil graag hun liefde voor deze “heavy” muziek delen en zal dat de 26e bij Dynamo ook zeker doen.

Woke

en combinatie van Noisy Garage, Trippy Rock en Klassieke Punk met in de hoofdrol orgelpartijen die het geheel een eigenzinnige psychedelische draai geeft.

Arthleftis

Arthleftis is geboren in de basement van Dynamo. Heavy emo riffs, psychedelica en een snufje electronica met een load aan metal riffs. Sick.

Death Sells

Lekker gruizig gitaargeweld van deze new noise rock kids on the Eindhoven block.

Download eventposter

Georganiseerd door