Sacred Reich

za 05-aug-2017
Geweest
za 05-aug-2017

Sacred Reich

support: Kryptos + Probation

Wat moeten we nog over Sacred Reich schrijven? Dat de band 4 Thrash-klassiekers op hun naam hebben staan? 

za 05-aug-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors19:00 Show20:00 Curfew23:00

Headliner

Sacred Reich

Wat moeten we nog over Sacred Reich schrijven? Dat de band 4 Thrash-klassiekers op hun naam hebben staan? Dat Sacred Reich, Eindhoven als Europese hoofdkantoor ziet? Dat Sacred Reich de koningen van de Eindhovense IJsbaan zijn? Dat het ook nog eens super sympathieke gasten zijn, die shows altijd in een vriendelijke doch stoffige puinhoop achter laten?

Niet bekend met SR?…. schakel dan even over naar Spotify en luister de platen ‘Ignorance’, ‘Surf Nicaragua’, ‘Alive At The Dynamo’, ‘The American Way’ en Índependent’… wedden dat je niet stil kan blijven zitten en heel snel de teksten erbij gaat googlen? Om het kort te houden, als SR naar Eindhoven komt Surfen met hun 30 Years Of Ignorance Tour, dan weten we genoeg…. toch?
www.facebook.com/sacredreich

support

Kryptos

Kryptos uit India zal de support verzorgen. De band onstond in 1998 in Bangalore en de groep wordt gezien als een van de leiders in het heay metal genre in India. In de 20 jaar dat de band bestaat, heeft de band 3 gewaardeerde albums uitgebracht, tourde met de grootste namen in de metal en speelden meermaals in Europa.
www.facebook.com/kryptosindia

Probation

Recap

Probation (2)

Download eventposter

Georganiseerd door