Schmutzig presents MISS DJAX

za 20-okt-2018
Geweest
za 20-okt-2018

Schmutzig presents MISS DJAX

Youri Jozee (Schmutzig) + GISUS b2b Just Tom (Schmutzig)

Schmutzig is back! 

za 20-okt-2018

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Basement

PROGRAMMA

Schmutzig is back! Op zaterdag 20 oktober aanstaande komen we keihard terug in het Eindhovense nachtleven. Smeriger, rauwer en dikker dan ooit. En om dat te vieren hebben we een heel speciale gast uitgenodigd: niemand minder dan de ongekroonde Eindhovense acid- en techno-koningin Miss Djax!

That’s right: deze ‘Queen of Acid’, MayDay- en Love Parade-veteraan en oprichtster van het legendarische Djax Records draait op Schmutzig een 90-minute vinyl set. Dat wil je gewoon niet missen. Daarnaast zijn ook Schmutzig-residents GISUS, Just Tom en Youri Jozee weer van de partij met een beste bak vuile house, techno en acid.

Kortom, dat wordt knallen. Daar hoort natuurlijk een passende locatie bij. Die vonden we in de kelder van Dynamo. Een intieme setting met het juiste underground-sfeertje waar we bij Schmutzig zo van houden: rookmachines, strobo’s, lekker weinig licht en gaan!

Let op: voor deze speciale Schmutzig-editie zijn een gelimiteerd aantal tickets verkrijgbaar. Wil je later kunnen zeggen dat je er bij was, bij al die gorigheid, haal dan je ticket in de vvk. Op = ook echt op!

Tickets voor Schmutzig presents MISS DJAX kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via: https://shop3.ticketscript.com/channel/html/get-products/rid/TQLUTDNA/eid/367011/date/2018-08-31/tsid/285999/sid/0/language/nl

Nog even alles op een rijtje:

Schmutzig presents MISS DJAX
20 oktober 2018
Dynamo Eindhoven
Lineup:
– Youri Jozee (Schmutzig)
– GISUS b2b Just Tom (Schmutzig)
– MISS DJAX (Djax Records, Love Parade, Awakenings)

We zien je op de vloer

Download eventposter

Georganiseerd door