Senses Fail + Saves The Day

vr 20-sep-2024
Tickets
vr 20-sep-2024

Senses Fail + Saves The Day

Special guest: Youth Fountain
Op vrijdag 20 september vieren Senses Fail en Saves the Day de jubilea van hun albums “Let it Enfold You” en “Through Being Cool”!

vr 20-sep-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:00 Curfew23:00
€22,50 €23,-

Headliner

Senses Fail

Wat gaat de tijd toch snel! Twintig jaar geleden bracht Senses Fail namelijk hun debuut album “Let it Enfold You” uit! Door nummers als Buried A Lie, Rum Is for Drinking, Not for Burning en Bite to Break Skin wist de band uit New Jersey mainstream succes te scoren en gingen ze tijdens de album cycle zelf op tour met My Chemical Romance, Killswitch Engage en The Used.

Drieëntwintig jaar na de oprichting van de band en acht albums later kunnen we Senses Fail niet missen in de scene, mede door dit klassieke emo album. Hoe vet is het dan ook dat de band dit album, en andere hits, in zijn volledigheid komt spelen bij Dynamo!

Saves The Day

“Het meest belangrijke album dat we ooit gemaakt hebben”; zo beschrijft zanger Chris Conley van Saves The Day hun album “Through Being Cool”. Het voelt als de dag van gisteren dat we de eerste keer naar dit album luisterden, maar stiekem is het alweer vijfentwintig jaar geleden! Hoewel de leden van Saves The Day aan het studeren waren aan New York University terwijl het album geschreven en opgenomen werd, besloten ze kort na de release van het album om op tour te gaan met onder andere Snapcase, New Found Glory en Hot Water Music.

Tot op heden komt het album nog steeds voor in verschillende lijsten met essentiële album. Niet heel gek, want het album inspireerde een nieuwe golf aan pop-punk bands, waaronder ook Fall Out Boy en Taking Back Sunday. We kunnen dan ook niet wachten om dit album in zijn geheel te horen in Dynamo!

Special Guest

Youth Fountain

Youth Fountain is het emo/pop-punk solo project van Tyler Zanon. Twee jaar geleden hadden we al de eer om hem in het voorprogramma van Cory Wells in de Basement te mogen zien met een akoestische set. Sindsdien is er een nieuwe akoestische EP verschenen “Keepsakes & Reminders” (2023) en kwam bracht hij later dat jaar ook het album “Together In Lonesome” uit.

Info

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 31 mei om 10:00 uur voor 22,50 in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog kaarten verkrijgbaar zijn aan de deur kosten deze 23,-.

Download eventposter

Georganiseerd door