Sex Pistols Experience

do 06-feb-2014
Geweest
do 06-feb-2014

Sex Pistols Experience

Tribute band

Ver terug in 2001 besloot de Sex Pistols Experience dat zij de wereld van tribute bands konden veranderen. De dagen van valse pruiken, slechte muzikaliteit en komische pogingen waren niet langer aanvaardbaar. 

do 06-feb-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors20:00 Show20:20

Programma

Ver terug in 2001 besloot de Sex Pistols Experience dat zij de wereld van tribute bands konden veranderen. De dagen van valse pruiken, slechte muzikaliteit en komische pogingen waren niet langer aanvaardbaar. Na enkele lange audities & vele koude wintermaanden repeteren, knalde de band de scene in als ‘rebellen met een doel’. De band evenaarde het live geluid van Sex Pistols zelf.

Orginele Pistols leden zien de Experience als “the one en only great Rock ‘n’ Roll Swindle”. De bands speelt inmiddels op vele internationale podia, de shows zijn hard, zweterig en gestoord, net als een echte punkshow moet zijn. Ze hebben over de jaren heen zoveel respect verworven dat er een eigen internationaal legioen is ontstaan, zowel in de UK als in de US en Europa. Las Vegas ging compleet plat voor de Tribute band, nu Eindhoven nog!

Vanavond staat de band in de kelder van Dynamo, de juiste plek voor een punkband. Zorg dat je keel nat blijft tijdens klassiekers als ‘Anarchy In The UK’, ‘God Saves Queen’ en ‘Pretty Vacant’.

www.sexpistolsexperience.co.uk

Download eventposter

Georganiseerd door