Silverstein

vr 25-nov-2022
Geweest
vr 25-nov-2022

Silverstein

support: Comeback Kid + Senses Fail + Koyo

Op deze avond verwelkomen we namelijk SilversteinComeback Kid, Senses Fail én Koyo in onze Mainstage! Dat is een avond die je niet mag missen!

vr 25-nov-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors18:30 Show19:00 Curfew23:00

Headliner

Silverstein

Een show plannen tijdens een pandemie eindigd meestal in een gecancelde show. Maar gelukkig komt Silverstein het dubbel en dwars inhalen! De band is een van de sleutelfiguren uit de post-hardcore scene van de afgelopen twee decennia. De band blijft zicht vernieuwen en dat is goed te horen op de albums die de afgelopen jaren uitgebracht werden. Verwacht dan ook veel nieuwe én oude hits tijdens deze show!
Silversteinmusic.com

Support

Comeback Kid

Deze hardcore/punk band uit Winnipeg, Canada is wereldwijd een grote naam in de scene. Na hun eerste album ‘Turn It Around’ in 2003 konden de mannen meteen tekenen bij Victory Records. In 2005 brachten ze het album ‘Wake The Dead’ uit, dat meteen een succes was. Het leverde ze een headlinerstatus op en tourden dan ook mee met o.a. Madball en Sick of it All. Ook de afgelopen jaren zat de band niet stil: afgelopen jaar werd hardcore anthem Heavy Steps uitgebracht, waarop het album met dezelfde naam volgde in 2022.
Comeback-kid.com

Senses Fail

De post-hardcore veteranen brachten in 2004 een geweldige debuutplaat uit, wat direct zorgde voor een doorbraak. Ondertussen zijn we ons aan het klaarmaken voor de release van album nummer acht: “Hell Is In Your Head” wat op 15 juli uitkomt. Singles I’m Sorrry I’m Leaving, Death By Water (Feat Spencer Charnas) en ook End of the World / A Game of Chess (Feat Connie Sgarbossa) gaven ons al een idee van wat te komen staat en we kunnen niet wachten tot het album en de show!
Sensesfail.com

Koyo

Hoewel Koyo bestaat uit hardcore-scene veteranen, komt er verassende hoeveelheid melodische emo on de hoek kijken. De reletief nieuwe band kwam op stoom tijdens de pandemie, waarin EP’s “Painting Words Into Lines” en “Drives Out Fast” uitgebracht werden. Ondertussen is de band constant op tour: met Knocked Loose, Movements, Kublai Khan en nu ook met Silverstein!
Facebook.com/koyolihc

Download eventposter

Georganiseerd door