Slapshot

do 19-jun-2014
Geweest
do 19-jun-2014

Slapshot

support: Hard Resistance + Beg To Differ

Er valt niet gek veel meer te melden over Slapshot, dan dat als Slapshot in Nederlands speelt dat ze dan graag in Dynamo staan. Reden is simpel, in het zuiden is het altijd feest! 

do 19-jun-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Headliner

Slapshot

Er valt niet gek veel meer te melden over Slapshot, dan dat als Slapshot in Nederlands speelt dat ze dan graag in Dynamo staan. Reden is simpel, in het zuiden is het altijd feest! Choke (frontman) meldde na de Dynamo show van 2 jaar geleden, dat hoewel hij Ajax fan is, dat hij zelden zo’n toffe shows mee maakt als in 040. Kijk!

De band heeft het weer op zijn heupen, er komt een nieuwe plaat uit, een Australische tour en een paar festivalshows in Europa. Niet dat er iemand zich druk maakt om een nieuwe plaat, aangezien Slapshot er al dik 5 klassiekers uitgepoept heeft. Slapshot live is feest, vanaf de eerste minuut gas d’r op! Slapshot is de smaakmaker van de 80’s generatie Hardcore bands, een band die (live) nooit gaat vervelen, PUNT NL!

www.facebook.com/SlapshotBoston

Support

Hard Resistance

De vriendelijkste eurocore band moet toch wel het Belgische Hard Resistance zijn. De mannen zijn inmiddels naast Backfire, de laatste der Mohikanen uit de Eurocore scene. Op het label van Onno Cromag (RIP) Strenght Records, bracht de band afgelopen jaar “Lawless & Disorder” uit. https://www.facebook.com/hardresistancenshc

Beg to Differ

Beg To Differ (NL)

Ben jij totaal weg van bands als Blood For Blood en Sheer Terror. Dan zit jij goed met deze opener. Een all star Eindhoven hardcore band, met diverse leden uit subtop NL hardcore bands. Een combinatie van lelijke bandleden en knoeperruige oldschool hardcore, feestje dus! http://begtodifferhardcore.bandcamp.com/

Download eventposter

Georganiseerd door