Slope

vr 04-okt-2024
Tickets
vr 04-okt-2024

Slope

Locatie: Stroomhuis
Op vrijdag 4 oktober komt vijfkoppige bende Slope met support van Grove Street en Wonderful World naar Eindhoven! Deze show vindt plaats in Stroomhuis.

vr 04-okt-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (extern) STROOMHUIS
Doors19:30 Show20:00 Curfew22:30
€17,50 €18,-

Headliner

SLOPE

De vijfkoppige bende Slope werd in 2014 opgericht in Duisburg, Duitsland. Diepe teksten over persoonlijke worstelingen, je bedrogen voelen door de wereld en een fuck-the-9-to-5-mentality zijn niet ongewoon in het genre, en met die pure en eerlijke hardcore-punk attitude ontstond een kicking Slope geluid. Ze creëerden hun eigen stijl en verpletterden podia op festivals als Ieper Fest, Sound of Revolution of Outbreak Festival en deelden podia met bands als Madball, Turnstile, Cold World, Code Orange en Terror. Slope wil met hun muziek mensen laten bewegen en ervoor zorgen dat alle strijd los gelaten word. Ze combineren funky, groovy riffs met harde pissed off stomps. De band heeft hun eigen manier om nummers te schrijven, geen obstakels, geen grenzen, gewoon doen zoals ze willen op een manier die geen respect heeft voor alle regels. Verwacht op deze avond een explosieve bundel harde en funky nummers die je doen glimlachen en uit je dak doen gaan op hetzelfde moment!

Support

Grove Street

Britse band Grove Street heeft in de afgelopen jaren een reputatie gecreeërd als act dat je zeker live moet zien door hun tours met Agnostic Front en Sick of It All. Hun combinatie van hardcore en thrash geeft een flinke knipoog naar muziek uit de late 80’s en 90’s. Afgelopen jaar tekende de band met label UNFD en bracht de band hun debuut album “The Path to Righteousness” uit.

Wonderful World

Hardcore band Wonderful World uit Keulen zal de avond openen! Afgelopen maart bracht de band hun EP “Universal Tension” uit via Side2Side Records, de opvolgers van album “Demo ’23”.


Info

Tickets voor de show zijn voor € 17,50 euro inclusief servicekosten verkrijgbaar. Indien er nog tickets beschikbaar zijn aan de deur kosten deze €18,00.

Download eventposter

Georganiseerd door