Slow End Fest

za 10-mei-2014
Geweest
za 10-mei-2014

Slow End Fest

w/ Dropdead + Risstetyt + Man Lifting Banner and more

Voor het derde jaar op rij, voor de tweede keer in Eindhoven, zorgt Dynamo Hardt in samenwerking met de mannen van Doomstar Bookings dit jaar weer voor scheurende trommelvliezen en de nodige blauwe plekken.

za 10-mei-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage

Programma


Voor het derde jaar op rij, voor de tweede keer in Eindhoven, zorgt Dynamo Hardt in samenwerking met de mannen van Doomstar Bookings dit jaar weer voor scheurende trommelvliezen en de nodige blauwe plekken. Waarom? Nou.. daarom.. SLOW END FEST! Het vetste hardcore/punk/powerviolence feestje van Nederland.

Dit jaar zullen er, verdeeld over twee podia, een 14-tal bands een aantal deuntjes ten gehore komen brengen. Absolute uitblinker van deze editie is het uit Providence, USA afkomstige DROPDEAD. Hardcore/powerviolence van de bovenste plank. Wie er twee jaar geleden op Bloodshed Fest bij was weet wat te verwachten.

Ook de rest van de dag zullen de nodige punk/hardcore/powerviolence toppers vanuit heel Europa hun ding komen doen. Zo zullen o.a. het in begin jaren 80 in Finland opgerichte Riistetyt, het welbespraakte van eigen bodem afkomstige ManLiftingBanner, Ruidosa Inmundicia uit Oostenrijk en La Fraction uit Frankrijk gaan proberen om de voetjes van de vloer te krijgen.

Voor meer informatie kun je kijken op: www.slowendfest.com

Voor het eerste zijn er dit jaar Early Bird Combi tickets te krijgen voor Slow End Fest in combinatie met Bloodshed Fest. Te verkrijgen: HIER.

Volledige line up:

Dropdead (USA)
Risstetyt (FI)
Man Lifting Banner (NL)
The Stupids (uk)
Sotatila (FI)
Agent Attitude (SE)
Imaginary Dictonary (BE)
Damaged Head (SE)
Tense Reaction (NL)
Napalm Raid (CA)
Voltage (DE)
Carnist (UK)

Download eventposter

Georganiseerd door