So What’s Next – Around Town

zo 05-nov-2023
Geweest
zo 05-nov-2023

So What’s Next – Around Town

w/ Klankpoeder + Jelisa

Op zondagmiddag 5 november organiseert So What’s Next Jazzfestival gratis programma in de binnenstad van Eindhoven door middel van Around Town!

zo 05-nov-2023

Stroming Dynamo
Locatie (intern) Dynamo
Doors14:00 Show14:30 Curfew16:30

Programma

SO What’s Next

So What’s Next Jazzfestival Eindhoven is een driedaagse muziekevolutie met grensverleggende concerten van jazz-artiesten van het nieuwe millennium. Niet voor niets is de naam ontleent aan de legendarische jazztrack ‘So What’ en de niet aflatende vernieuwingsdrang van diens maker Miles Davis. Jazz is het vertrekpunt, maar het festival presenteert ook jaarlijks bijzondere kruisbestuivingen door nationale en internationale acts. Artiesten die op eerdere edities speelden zijn bijvoorbeeld Lady Blackbird, Snarky Puppy, Gregory Porter, Kamasi Washington, Ibrahim Maalouf en Marcus Miller. Het zwaartepunt van So What’s Next Jazzfestival Eindhoven ligt op de zaterdag, maar wordt omzoomd door een clubavond op vrijdag (in samenwerking met radiozender Sublime) en de zondag waarop het festival de stad intrekt en er optredens op diverse locaties in het centrum van Eindhoven plaats vinden.

Around Town

Op zondagmiddag 5 november is op verschillende locaties in de stad aanstormend internationaal jazztalent te zien, zoals de Amerikaanse rising star Madison McFerrin (dochter van Bobby McFerrin), het spectaculaire sextet John Ghost uit België en de uitgesproken, van oorsprong Oekraïense singer-songwriter Katie Koss. Onder andere Fifth NRE, Café Wilhelmina en LAB-1 behoren tot de deelnemende podia. Een volledig overzicht van alle artiesten en locaties is te vinden op sowhatsnext.nl.

Download eventposter

Georganiseerd door