Stand Atlantic

vr 16-jun-2023
Geweest
vr 16-jun-2023

Stand Atlantic

support: Beauty School Dropout + Redhook

Op vrijdag 16 juni komt pop-punk explosie Stand Atlantic naar Dynamo voor een show in de Mainstage! Beauty School Dropout en Redhook komen mee als support voor de avond.

vr 16-jun-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Stand Atlantic

In 2019 stond Stand Atlantic nog voor een uitverkochte Basement, waar het publiek volledig uit hun plaat ging. In juni komt de band from down under dat gladjes overdoen met een upgrade naar de Mainstage. Sinds hun laatste bezoek aan Dynamo hebben ze twee nieuwe albums uitgebracht; “Pink Elephant” uit 2020 met iconische nummers als Blurry en Hate Me (Sometimes), en het meest recente album “F.E.A.R” dat uitgebracht werd in 2022 met o.a. molotov [OK] en een samenwerking met nothing,nowhere genaamd deathwish.
Standatlantic.com

Support

Beauty School Dropout

Pop rock band Beauty School Dropout combineert harde gitaartonen en stampende drums met hun catchy pop sound, maar dat weerhoud de band er niet van om trouw te blijven aan hun tijdloze en herkenbare teksten. Het tweede album “We Made Plans & God Laughed” is uitgebracht onder het nieuwe label Verswire, wat opgericht is door Mark Hoppus, Pete Wentz en Sherry Saeedi, en is een mengelmoes van alle iconische invloeden in mainstream rock muziek.
bsd.komi.io

Redhook

Alternatieve rock band RedHook is afkomstig uit Sydney, Australië en werd opgericht in 2017. Eerder verzorgde RedHook al support bij show van Stand Atlantic, maar ook The Amity Affliction, Hands Like Houses, Bad Wolves en Three Days Grace. De band brengt in april 2023 hun debut album “Postcard from a Living Hell” uit. Zelf omschrijft het viertal hun muziek als “schreeuwende rap rock electro pop mutants”. Benieuwd hoe dat precies klinkt? Check dan zeker hun muziek en kom naar de show!
Weareredhook.com

RECAP

Stand Atlantic

Download eventposter

Georganiseerd door