Stand Atlantic

za 21-sep-2024
Tickets
za 21-sep-2024

Stand Atlantic

Support: Slowly Slowly + Honey Revenge

Op zaterdag 21 september komt Australische pop-punk band Stand Atlantic terug naar Dynamo. Honey Revenge en Slowly Slowly zijn aanwezig als support!

za 21-sep-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00
€22,50 €23,-

Headliner

Stand Atlantic

Australische pop-punkers verwoestte alle verwachtingen met hun laatste album “f.e.a.r”, waarvan de hit deathwish samen met nothing, nowhere het grootste speerpunt was. Nu maakt het viertal zich klaar voor de release van hun vierde album “WAS HERE” dat op 23 augustus verschijnt. Stand Atlantic is zeker geen vreemde bij Dynamo, in 2019 stonden ze op het podium van een ram uitverkochte Basement en ook in juni van afgelopen jaar bliezen ze het publiek weer omver! We kunnen niet wachten tot september!
standatlantic.com

Support

Honey Revenge

Meezingbare hooks en vette gitaarriffs maken de Amerikaanse band Honey Revenge een zoete, maar ook dreigende traktatie. Het duo heeft het afgelopen jaar gewerkt aan hun debuutalbum, waarmee ze al vele grote lijsten bestormden. Ook kreeg de band enorm veel lof van onder andere Kerrang!, en tourden ze al mee met Loveless, State Champs, The Used en Meet Me @ The Altar. In mei stond de band voor het eerst in Nederland met hun headline tour en nu gaan ze mee op tour met Stand Atlantic! Zeker een band om in de gaten te houden!

https://www.honeyrevenge.com

Slowly slowly

Met vier albums op zak, staat Slowly Slowly uit Melbourne, Australië bekend om hun pop-punk en indie rock sound. De band tourde eerder al met Red Hot Chili Peppers tijdens hun tour in Australië en maken zich klaar om later dit jaar naar Europa te vertrekken voor de tour met Stand Atlantic!

Slowlyslowlyband.com

Info

Tickets zijn verkrijgbaar voor € 22,50 inclusief servicekosten in de voorverkoop. Indien er nog tickets verkrijgbaar zijn aan de deur kosten deze € 23,00.

Download eventposter

Georganiseerd door