stars and Stripes

wo 15-jun-2022
Geweest
wo 15-jun-2022

stars and Stripes

support: Skroetbalg + On The Rampage

Stars and Stripes, de Amerikaanse Oi! band met daarin leden van Slapshot komt naar Dynamo. Skroetbalg en On The Rampage verzorgen op deze avond de support. 

wo 15-jun-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show19:50 Curfew23:00

Stars and Stripes, de Amerikaanse Oi! band met daarin leden van Slapshot komt naar Dynamo. Skroetbalg en On The Rampage verzorgen op deze avond de support. Dus haal je bretels en Doc’s uit het vet en zorg dat je 15 juni in de Dynamo kelder te vinden bent!

Headliner

Stars and Stripes

Voor de eerste keer komt Choke, zanger van Slapshot met zijn Stars and Stripes naar Dynamo. De laatste keer dat ze in Eindhoven speelden, stonden zijn tijdens de afterparty van The Sound Of Revolution in het Blue Collar Hotel. Veel mensen stonden voor een dichte deur met daarop “SOLD OUT”. Dit keer is er voor iedereen weer een kans om deze cult streetpunk/Oi! te zien in de basement van Dynamo! Maar ben er vlug bij, er zijn maar 175 tickets verkrijgbaar! Met 3 platen op zak, levert de band 3 klassieke US Oi! platen. Stuk voor stuk niet meer uit je kop te krijgen. Fans van The Bruisers, Slaphot, ouwe UK Oi! weten genoeg, Shave for Battle!

Support

Skroetbalg

Drentse punkrocker Skroetbalg trokken in 2021 de aandacht van verschillende Nederlandse radiozenders als 3FM en KinkFM met hun eerste demo. De mannen bezingen in het bezingen in het Drents-Nedersaksisch de zaken die het leven de moeite waard maken: bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk hun geliefde provincie. Hun gaat-ja-mooi-zo punkrock knipoogt naar oude en recentere rockhelden maar is niet bang om de geluidsbarrière (en -normen) te doorbreken.
skroetbalg.nl

On The Rampage

De Nederlandse en Belgische formatie On The Rampage bestaat uit ex-leden van Tech9, Evil Conduct en The Insumers. De band werd in 2017 gevormd om hard-hitting, no-nonsense streetpunk met een melodisch randje te maken!

Download eventposter

Georganiseerd door