Stick To Your Guns (Acoustic)

ma 24-apr-2023
Geweest
ma 24-apr-2023

Stick To Your Guns (Acoustic)

support: The Lowest Standard

Op maandag 24 april komt Stick To Your Guns frontman Jesse Barnett voor een speciale akoestische show naar Dynamo! The Lowest Standard verzorgt bij deze show het support.

ma 24-apr-2023

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:30 Show20:00 Curfew23:00

Headliner

Stick To Your Guns (Acoustic)

Stick To Your Guns stond in de afgelopen jaren meerdere keren op ons podium en elke keer succesvoller dan de vorige. In 2018 kwam frontman Jesse Barnett voor het eerst solo naar Eindhoven om het werk van zijn solo project Trade Wind en nummers van Stick To Your Guns akoestisch te spelen. In april doet hij dat nog een keer dunnetjes over! Verwacht al je favoriete nummers van Stick To Your Guns, maar dan nét op een andere manier; de ultieme manier om je maandagavond te besteden!
Sticktoyourguns.net

Support

The Lowest Standard

Het Eindhovense The Lowest Standard maakt droevige, maar toch ook wel vrolijk droevige muziek. Al flink wat jaren terug bracht hij de EP ‘In Wonder We Awe’ uit, maar laatst stond hij ineens weer op de planken als support de eerste reünie shows van John Coffey. Deze keer is hij er dan niet om het publiek op te warmen voor John Coffey, maar zet hij een akoestische solo set in neer!

Download eventposter

Georganiseerd door