Stray From The Path

wo 11-dec-2019
Geweest
wo 11-dec-2019

Stray From The Path

support: The Devil Wears Prada + Gideon + Loathe presented by Jera on Air

Op 11 december presenteren wij samen met Jera on Air een killer package! Want dan komt de alternatieve hardcoreband Stray From The Path terug naar Dynamo. Samen met The Devil Wears PradaGideon en Loathe gaan ze het dak van Dynamo er weer compleet vanaf blazen!

wo 11-dec-2019

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo

Headliner

STRAY FROM THE PATH

De vier heren zijn graag geziene gasten hier in Dynamo en daar zijn wij maar al te blij mee. Keer op keer weten ze een feestje te bouwen met beukende hardcoresongs als “Badge & A Bullet”, “Goodnight Alt-right” en “Bring It Back To The Streets”. Activerende songs met een boodschap, freaky gitaarriffs en groovende drumbeats. Hun laatste wapenfeit ‘Only Death Is Real’, uitgebracht door het bekende Sumerian Records, stamt alweer uit 2017, dus wie weet kunnen we zelfs nieuwe muziek verwachten!
www.facebook.com/Strayfromthepath

Support

THE DEVIL WEARS PRADA

Het is alweer drie jaar geleden dat de bevlogen metalcoreband The Devil Wears Prada een clubshow deed in Nederland. Sinds 2005 weet de band op ieder album de ideale balans te vinden tussen razende, rauwe uitbarstingen en melodieuze, emotionele uitspattingen, zoals op klassieke tracks als ‘Born To Lose’, ‘Assistant To The Regional Manager’ en ‘Danger: Wildman’.
www.facebook.com/tdwp/

GIDEON

De Amerikaanse metalcoreband Gideon staat garant voor je dagelijks portie breakdowns, vurige lyrics en vette riffs. Op de meest recente release ’No Love / No One’ overtreft de band zichzelf en laat het een nieuwe donkere gelaagdheid horen. Een voorproefje voor wat er later dit jaar komen gaat!
www.facebook.com/GideonAL

LOATHE

De uit Liverpool-afkomstige band Loathe rond bracht met debuut ‘The Cold Sun’ niet een gemiddeld metalcore album uit, maar een super dynamische plaat met pop-hooks, djent grooves en indrukwekkende vocalen van Kadeem France. Een pure live band, waar we nog veel van gaan horen!
www.facebook.com/loatheasone

REcap

REcap

ML5A2754

Download eventposter

Georganiseerd door