Suffocation

zo 31-jul-2022
Geweest
zo 31-jul-2022

Suffocation

support: Beheaded + Korpse

Op zondag 31 juli komen de heren van Suffocation naar Dynamo: een van de vaandeldragers van US death metal! De support wordt op deze avond verzorgd door Beheaded en Korpse.

zo 31-jul-2022

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Mainstage
Doors19:00 Show19:30 Curfew23:00

Headliner

Suffocation

De heren van Suffocation zijn een graag geziene gast in Dynamo. Wat wil je ook als een van de vaandeldragers van de US death metal stroming met sinds begin jaren ’90 iconische albums als Pierced From Within en Effigy Of The Forgotten op je naam, maar ook het recentere werk zoals Souls To Deny, Pinnacles Of Bedlam en Of Dark Light blaast je nog steeds van de sokken. Ondanks de vele bezettingswisselingen van de afgelopen 10 jaar bevinden Terrence Hobbs, Derek Bowyer en gevolg zich nog altijd in de top van de death metal eredivisie. Bijzijn is meemaken!

Support

Beheaded

Het Maltese Beheaded draait ook al 30 jaar mee en heeft in de Europese death metal scene een prominente plaats verworven. Op zo’n beetje alle relevante festivals zijn ze een graag geziene gast en in het verleden draaiden ze hun hand niet om voor kleinschalige DYI tours door heel Europa. Een plaatsje op de tour met Suffocation en Origin is dan ook dubbel en dwars verdiend. Hoe de band tegenwoordig klinkt? Luister dan maar eens naar het laatste album Only Death Can Save You. Wedden dat je je hoofd niet stil kunt houden?

Korpse

Recap

Beheaded (1)

Download eventposter

Georganiseerd door