Suicide Silence

di 20-jun-2017
Geweest
di 20-jun-2017

Suicide Silence

support: I Die You’re Dead + Inferum

di 20-jun-2017

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement

Headliner

Suicide Silence

De mannen van Suicide Silence zijn op tour deze zomer, om hun laatste plaat “Suicide Silence” te promoten. Dynamo heeft ze weten te strikken om een intieme kelder show te spelen. Normaal staat de band in de grote zalen of op de festivals, vanavond sta bijna tussen de band! Met de nieuwe plaat en vooral het nummer “Doris” laat de band een nieuw geluid horen, wat tussen deathcore en NuMetal zit. Niet gek, zeker gezien de band in het verleden tourde met bands als Mudvanyne en Static X.

De mannen waren een dagje vrij, en dachten dat het wel tof zou zijn de Dynamo Kelder kapot te gaan spelen. Wij geven de garantie dat je van je sokken wordt geblazen, en dat dit één van de laatste keren is dat je Suicide Silence ooit op onze basement stage zal zien! Er zijn 200 tickets in de verkoop, dus ben er snel bij!
www.facebook.com/suicidesilence

support

I Die You’Re Dead

Op een avond als deze mag een echte metalcore band natuurlijk niet ontbreken. I Die You´re Dead zal deze portie metalcore voor jullie verzorgen. De mannen uit Hilversum hebben met hun jaren lange ervaring het publiek compleet in hun vingers vanaf het moment dat zij de eerste noot aanslaan. Met hun EP ´´Wolves´´ heeft de band laten zien waar zij toe in staat zijn op hun instrument, namelijk keihard beuken! Deze band zal het podium opwarmen voor Suicide Silence als tweede band van de avond.

Inferum

Met snerpende gitaren, dikke grooves en grunts die doordreunen tot in je botten, zal de Eindhovense band Inferum deze avond openen. De band mag dan wel bestaan uit jonge muzikanten, maar het beukt daarom niet minder hard. Inferum speelt een mix heftige death metal riffs, groovende headbang riffs en progressieve metal, wat word afgemaakt door de agressieve grunts en brute gutturals van de zanger. Een band die je niet mag missen dus!
www.facebook.com/InferumBand

Download eventposter

Georganiseerd door