Surfing Eindhoven w/ Suicidal Tendencies

di 02-jun-2015
Geweest
di 02-jun-2015

Surfing Eindhoven w/ Suicidal Tendencies

support: Distillator + Toxic Shock + Reactory + E.S.I. + Maniac Forces + Powerstroke

Surfing Eindhoven is een nieuw festival, vol met oude bekende muziek, maar dan weer in een nieuwerwets jasje. Whut?? In de 80’s bliezen bands je weg met hun Thrash, Crossover en Hardcore geluid, anno 2015 noemen we dat gewoon simpel Thrashcore.

di 02-jun-2015

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Dynamo
Doors18:30 Show19:20 Curfew04:00

Programma

Surfing Eindhoven is een nieuw festival die de internationale top en subtop van Thrashcore op 1 podium zet, waaranders dan in Dynamo! Omdat de eerste editie op vrijdag is, spelen er zowel bands in de kelder als in de concertzaal. De gratis toegankelijke afterparty (in Cafe The Jack) begint 60 minuten naar de laatste stagedive in Dyamo!

Surfing Eindhoven is een nieuw festival die de internationale top en subtop van Thrashcore op 1 podium zet, waaranders dan in Dynamo! Omdat de eerste editie op vrijdag is, spelen er zowel bands in de kelder als in de concertzaal. De gratis toegankelijke afterparty (in Cafe The Jack) begint 60 minuten naar de laatste stagedive in Dyamo!

Line Up

Suicidal Tendencies

Zeg je Crossover, dan zeg je SUICIDAL TENDENCIES. De band uit Los Angeles (US) speelt elke podium en festival sinds 1981 kapot. De band mastert de vibe van hardcore en Thrashmetal, en is dan ook meteen de gedroomde headliner van Surfing Eindhoven! Veel is er te melden over ST, liefhebbers weten genoeg! Dit is je kans om Suicidal Tendencies in een kleine zaal te zien, zonder barriers! Doe ons en ST een plezier, kijk een beetje uit bij je dives richting de uberheftige moshpit!

DISTILLATOR

Lovende recensies krijgt DISTILLATOR uit Enschede. Hun geluid wat tussen Slayer en Destruction inzit. Bij het beluisteren van hun plaat “Revolutionary Cells”, wil je gelijk je spandex en bij passende kogelriem uit het vet trekken, om vervolgens je nek in standje Windmill te gooien.
http://www.facebook.com/distillator

TOXIC SHOCK

Als er een bandje momenteel veel speelt, dan zijn het de mannen uit het belgische Antwerpen, TOXIC SHOCK. De band heeft momenteel een verse split uit met de heren van Iron Reagan (met leden van oa Municipal Waste), die internationaal goed ontvangen wordt. Ben jij leip van bands als Cro-mags, Leeway, DRI en Excel, zorg dan dat je in de kelder te vinden bent!
http://www.facebook.com/the.toxic.shock

REACTORY

Uit de duistere krochten van Berlijn komen de Thrashers van Reactory. De mannen rijden speciaal voor Surfing Eindhoven richting Dynamo, wat duidelijk maakt dat het deze mannen er serieus voor gaan! De plaat “High on Radiation” knalt met grote regelmaat door het kantoor van Dynamo, wedden dat deze New Wave of German Thrashband ook bij jullie op de platenspeler terecht komt!
http://www.facebook.com/reactory

E.S.I

Uit Eindhoven komen de mannen van “Erratic Selfdestructive Idiot”, Kortom E.S.I.
De band viel vorig jaar op tijdens hun show met Metal Church (Dynamo) en Textures (Effenaar). De band schotelt het publiek tornado snelle Thrash met een dikke vleug humor voor. E.S.I zal tijdens deze show hun nieuwe cd genaamd “Death By Steel” presenteren. Headbangen is een must, surfen is een keuze! #TheClawIsTheLaw
http://www.facebook.com/ESIthrash

MANIAC FORCES

Uit het “schonne” Limburg komen de DRI adebten Maniac Forces. De combinatie van “Municipal Waste Thrash” en Hardcore invloeden als Minor Threat en Gang Green maken Maniac Forces een goed energiek orkestje. Horst is in het huis, be aware!
http://www.facebook.com/maniacforcesofficial

POWERSTROKE

Uit belgie komt de groove metal bands Powerstroke. De mannen mixen een dikke groove met Thrash en Hardcore. Een prima afterparty band dus! Dat de band prima valt bij de diverse (online) magazines is al duidelijk, nu mag de band zich live gaan gewijzen in cafe The Jack.
http://www.facebook.com/powerstrokeband/

AFTERPARTY IN CAFE THE JACK!

Onze vriendelijke “buurman” op Stratums Eind, zet zijn deuren wagenwijd open voor de officiële Surfing Eindhoven Afterparty. Een dj + een moddervette live band = Cafe The Jack. Doe Niek de groeten van ons!

Download eventposter

Georganiseerd door