Teeth Fest

za 05-jul-2014
Geweest
za 05-jul-2014

Teeth Fest

w/ ACXDC + Full of Hell + Reproach + Implore + Acid Deathtrip + Tarantino + Pigteeth + Gewoon Fucking Raggen.

ATTENTIE: Het tijdschema is vervroegd ivm de Oranje wedstrijd. De wedstrijd wordt op grootbeeld uitgezonden in het atrium.

za 05-jul-2014

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors15:00 Curfew22:00

Programma

Full of Hell (US) Grinding death in the form of hardcore punk

Deze gasten kunnen er wat van. In 2009 werd er een gedrocht geboren in Pensylvania, een gedrocht met de naam Full of Hell. Na verscheidene malen in Europa getoured te hebben en een knaller van een album in 2013 uitgebracht te hebben onder de naam Rudiments of Mutilation mogen wij ze dit jaar verwelkomen in Dynamo, laat je oordoppen vooral niet thuis anders zou je daar wel eens spijt van kunnen krijgen.

ACxDC (US) Antichrist Demoncore

Los Angeles 2003 het jaar dat The Walt Disney Concerthall geopend werd, de serie Two and a half men opgenomen werd en Barry White, Charles Jarvis en niet geheel onbelangrijk Charles motherfuckin` Bronson overleden.
Genoeg redenen dus om in opstand te komen en genoeg redenen om een band te starten genaamd ACxDC!

Reproach (BE) Hardcore / thrash / punk

België is hard, en om te laten horen hoe hard België wel niet is, hebben we Reproach uit Gent naar Eindhoven gehaald. De eerste muziekdrager stamt al uit 2001 en de jongens zijn nog lang niet moe. Kom kijken en ervaar hoe ze de tent op professionele wijze in de fik steken en dansen op de as.

Implore (DE) Grindcore/ deathmetal

Hamburg, Duitsland, 3 mannen zijn het zat en beginnen met muziek maken. Het monster mag Implore heten en het heeft honger, berg jezelf!

Acid Deathtrip (NL) Blasphemous Boogie

Deze 5 sexy beesten komen het geluid brengen waar hun zelf van zeggen dat het klinkt alsof je in je gezicht geslagen wordt door een dwerg met affiniteit met nudisme in het maanlicht waarover ze in Noorwegen over naar huis zouden schrijven.
Uiteraard is het niet allemaal eenhoorns die regenbogen kakken en naar roosjes ruiken maar 1 ding weet ik zeker, die billen zullen schudden en de voetjes gaan van de vloer.

Tarantino (NL) Hardcore/punk

Met een rij invloeden als Minor Threat, Trash Talk, Negative Approach, No Turning Back en Madball kan je de plank eigenlijk ook niet misslaan en dat laten deze gasten ook te oren komen ook.

Pigteeth (NL) Hardcore, grindcore, crust, nethercore

Pigteeth heeft zijn ontstaan te danken aan 4 gasten die na 10 jaar in verschillende andere bands gespeeld te hebben nog steeds geen genoeg hadden van muziek maken.
Pigteeth heeft de eer gehad om eerder al met een band als Pulling Teeth te spelen en komen ons nu vergezellen bij deze avond vol geweld.

Gewoon Fucking Raggen (NL) Hardcore Punk Trashcompactorviolence

GFR is een 3 koppige band gevestigd in Rotterdam.
Een aanval op je oren met halsbrekende snelheden en een hoog volume die je geest zal verpesten en je hersenen ontploffen. En verwacht niet met de terugkomst van Sally C. op bas dat je ongeschonden te tweede ronde in gaat want niemand zal overgeslagen worden!

Download eventposter

Georganiseerd door