Ter Ziele

za 07-dec-2024
Tickets
za 07-dec-2024

Ter Ziele

Support: Oltas + Dodentocht
Kom op zaterdag 7 december naar Dynamo voor een avond sludge en doom metal door Ter Ziele, Oltas en Dodentocht!

za 07-dec-2024

Stroming Dynamo Heavy
Locatie (intern) Basement
Doors19:30 Show20:00 Curfew23:00
€14,- €15,-

Op zaterdagavond 7 december zorgen de moddervette sludge en doom metal van het Friese Ter Ziele en Oltas en ons eigen Dodentocht ervoor dat het je zwart voor de ogen gaat zien en je oren nog dagenlang nadreunen!

Headliner

Ter Ziele

Met een voorliefde voor loodzware, hartverscheurende muziek bundelt Ter Ziele eind 2020 hun krachten samen om een eigen draai te geven aan het doom genre. Met zware, dramatische riffs, lompe drumpartijen en ijzige vocalen worden de grenzen van doom metal opgezocht en laat de band zijn affiniteit met post –en black metal doorschemeren. Thematisch wordt er gefilosofeerd over de grotere levensvragen, zoals de obstakels van de geest, de dood en het weemoedige toekomstperspectief voor de mensheid. Tijdens shows door heel Nederland, op festivals als Soulcrusher, Into The Void en Roadburn Offroad liet Ter Ziele al een ijzersterke indruk achter en heeft de band het podium gedeeld met bands als Wiegedood, Amenra, Bongripper en Orange Goblin. Komt dat zien maar vooral ervaren vanavond!

Support

Oltas

Oltas uit het uiterste Noorden van ons land bestaat uit een stel gedreven oude zielen die de afgeopen jaren binnen de (doom) metalscene al flink van zich hebben laten horen en dat is niet voor niks. Luister maar eens naar hun debuut EP “Illusions Of Control” en je hoort direct dat liefhebbers van de oude jaren ’90 doom/death bands als Paradise Lost, My Dying Bride en Anathema door Oltas op hun wenken zullen worden bediend! Vanavond wordt Dynamo aan kun reeds indrukwekkende lijst optredens toegevoegd en de Friese zegetocht zal alleen maar verder gaan. Bij zijn is meemaken!

Dodentocht

Uit de diepste krochten van ons eigen Eindhoven kwam in 2023 als een donderslag bij heldere hemel Dodentocht bovengedreven. Hun self-titled EP die druipt van de doom/death en sludge metal slaat in als een bom en ook hun liveoptredens laten een verpletterende indruk achter. Het is dan ook niet voor niks dat het drietal de optredens aaneenrijgt en geregeld geselcteerd wordt voor bandcontests. Dodentocht is de perfecte kers op deze toch al loodzware avond. Kom ze vanavond bekijken maar zorg eerst voor een stevige bodem!

Info

Tickets zijn direct verkrijgbaar voor € 14,- in de voorverkoop inclusief servicekosten. Indien er nog tickets beschikbaar zijn aan de deur kosten deze € 15,-

Download eventposter

Georganiseerd door